Sleutel­overdracht

Hét startpunt om zorgeloos te gaan genieten: de sleuteloverdracht.
Geen bouwvakkers meer in uw woning, maar rust en ruimte.

Sleutel­overdracht

En dan is het zover, uw woning is klaar de bouwplaats is opgeruimd en na een grondige laatste controleronde overhandigen wij u de sleutel. Een feestelijk moment waar uw vast naar heeft uitgekeken. 

Nu is het aan u om in te gaan richten en er uw eigen plek van te maken, zeker de leukste fase van allemaal. Mocht het wenselijk zijn, dan kunnen we u ook hierbij op weg helpen door onze contacten met verschillende leveranciers en hoveniers. Ook kunnen we u inspireren met de verschillende sfeerfoto’s die er op de website te vinden zijn.

Natuurlijk houden we ook na de oplevering graag contact met u om er zeker van te zijn dat alles in orde is en blijft. Ons streven is niet alleen uw droomhuis bouwen, maar ook een kwalitatief hoogstaand resultaat en altijd een persoonlijke benadering, dat houdt bij ons niet op bij de sleuteloverdracht!

view-of-new-modern-house-with-swimming-pool-and-gr-F8PHVQT

Dit gebeurt er rondom de sleuteloverdracht:

Vereniging Eigen Huis

U kunt er voor kiezen om uw woning tijdens de oplevering door een onafhankelijke partij te laten controleren. Een veel gekozen partij is Vereniging Eigen Huis. Zij begeleiden u bij de oplevering.

After sales

Als u na oplevering toch nog vragen heeft dan kunt u deze makkelijk stellen via ons online woningdossier. U hebt dan meteen alle gegevens bij de hand van uw woning. Wij zorgen dan dat dit bij de juiste persoon terecht komt.

Woningborg

Na oplevering gelden de garantiebepalingen. Als u gekozen heeft voor bouwen onder Woningborg dan geeft ook Woningborg u deze garantie.

Keuring tijdens oplevering

U kunt er voor kiezen om uw woning tijdens de oplevering door een onafhankelijke partij te laten controleren. Een veel gekozen partij is Vereniging Eigen Huis. Zij begeleiden u bij de oplevering.

De keuring door Vereniging Eigen Huis heeft voordelen voor u als koper, maar ook voor ons als bouwers. Samen met de uitvoerder en een vertegenwoordiger van Eigen Huis bekijkt en beoordeelt u de woning. Eventuele schades en gebreken komen dan aan het licht én we kunnen er meteen goede (vervolg)afspraken over maken.

Na zo’n twee maanden informeren we graag nog eens bij u. Is alles nog naar wens?  Graag sluiten we de bouw dan officieel af. Indien nodig zetten we de laatste puntjes op de i. Draait een deur niet helemaal lekker? Werkt een wandcontactdoos niet? Dan is dit hét moment om het ons te laten weten. Daarna wordt automatisch de garantie van Woningborg actief. Zo weet u dat u ook na de oplevering verzekerd bent van hulp of advies, mocht het nodig zijn.

Nieuwsgierig naar wat het resultaat van deze werkwijze?

Bekijk onze referentieprojecten in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht of Noord-Limburg

of lees de verhalen van onze opdrachtgevers.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.