Sleuteloverdracht

Sleuteloverdracht

Hét startpunt om zorgeloos te gaan genieten: de sleuteloverdracht. Geen bouwvakkers meer in uw woning, maar rust en ruimte.

 

Vanaf nu kunt u uw woning het karakter en de sfeer geven die u al die tijd voor ogen had. Toch zijn we nog niet helemaal uit beeld: ook na de sleuteloverdracht blijven we bereikbaar voor service en advies.


Dit gebeurt er rondom de sleuteloverdracht:


  • Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is een onafhankelijk orgaan dat controleert of uw woning volgens het bouwplan is gebouwd. U krijgt van ons het lidmaatschap cadeau.

 

  • Rondleiding

We nemen u mee door uw woning en geven u een toelichting op alle belangrijke zaken (zoals installaties). Ook krijgt u handige tips en praktische adviezen.


  • After sales

Uw contactpersoon tijdens de bouw blijft uw aanspreekpunt, bijvoorbeeld voor vragen of service.

  • Evaluatiegesprek

Na zo’n twee of drie maanden komen we graag nog eens bij u langs om te horen of u tevreden bent. Ook verhelpen we eventuele klachten.


  • Woningborg

Niet alleen tijdens de  bouw is er garantie, ook na oplevering geeft Woningborg garantie op uw woning.
Keuring tijdens oplevering

Is uw woning klaar? Dan is het tijd voor de oplevering. Mét de onafhankelijke keuringsinstantie Vereniging Eigen Huis (het lidmaatschap krijgt u van ons).

 

De keuring door Vereniging Eigen Huis heeft voordelen voor u als koper, maar ook voor ons als bouwers. Samen met de uitvoerder en een vertegenwoordiger van Eigen Huis bekijkt en beoordeelt u de woning. Eventuele schades en gebreken komen dan aan het licht én we kunnen er meteen goede (vervolg)afspraken over maken.

Na zo’n twee maanden maken we graag nog eens een afspraak met u. We komen namelijk nog even bij u langs om te checken of alles naar wens is. Tijdens dit bezoek sluiten we de bouw officieel af. Indien nodig zetten we de laatste puntjes op de i. Draait een deur niet helemaal lekker? Zijn we een lamp vergeten? Bent u ergens anders niet tevreden over? Dan is dit hét moment om het ons te laten weten. Daarna wordt automatisch de garantie van Woningborg actief. Zo weet u dat u ook na de oplevering verzekerd bent van hulp of advies, mocht het nodig zijn.Nieuwsgierig naar wat het resultaat van deze werkwijze?

Bekijk onze referentieprojecten in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht of Noord-Limburg

of lees de verhalen van onze opdrachtgevers.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.