Papierwerk

Papierwerk

Wanneer u uw nieuwe woning betrekt, wilt u natuurlijk zorgeloos wonen. En niet voor ‘verrassingen’ komen te staan, zoals een tik op de vingers van de gemeente.


Bijna iedereen ziet er als een huis tegenop, maar het moet echt geregeld worden: het papierwerk… Wees gerust: wij nemen alle werkzaamheden voor vergunningen en andere aanvragen voor onze rekening.


We verzorgen ruim voordat we gaan bouwen onder andere het volgende:


  • Technische tekeningen

We beschrijven en berekenen alle relevante constructies van uw woning.


  • Welstandsaanvraag

We bereiden de aanvraag voor en sturen deze naar uw gemeente.


  • Bouwaanvraag

Dit moeten we samen doen, maar we nemen u stap voor stap mee door de benodigde gegevens en informatie. Van u horen we bijvoorbeeld graag waar de wasmachine komt en wat de draairichting van de deuren moet worden.

  • Omgevingsvergunningsaanvraag

Deze is weer voor onze rekening: wij verzorgen de aanvraag en complete afwikkeling.


  • Werktekening

We bepalen samen met u de concrete planning van de bouw.Papierwerk? Niet bij Roscobouw!

Bij het bouwen van een woning komt veel papierwerk kijken. Het hoort er nu eenmaal bij. Maar geen zorgen: u kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten.

 

Wij verzorgen namelijk alle aanvragen en communicatie richting de gemeente, van Welstand tot omgevingsvergunning. Ook het aanvragen van gas, water en elektra nemen we voor onze rekening. Hebben we iets van u nodig? Dan hoort u dat vanzelf.


Naast de bouwtekeningen werken we ook een lichtplan en het bestek uit. Samen met u bepalen we alle details en leggen die vast. Welke deuren kiest u? Welk type beslag? Waar komt verlichting? Welke kleur krijgt uw hardhouten trap? Tot en met het laatste stopcontact en de laatste dorpel bespreken we uw woning. Het vormt de leidraad voor onze bouwteams.


Na deze fase nemen we samen de volgende stap: bouw >

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.