OriŽntatie

OriŽntatie

U denkt eraan een nieuwe woning te bouwen. In gedachten ligt u al in het comfortabele ligbad in uw badkamer. Of zit u in het eerste zonlicht in uw woonkamer de krant te lezen… Maar voordat het zo ver is, moet er nog zo veel gebeuren! Hoe begint u?

 

Al in deze oriënterende fase is het slim om eens bij ons binnen te lopen. Zelfs als u niet eens zeker weet dát u gaat bouwen. In een persoonlijk gesprek verkennen we uw wensen, op basis waarvan we u een indicatie geven over de financiële impact van uw droomhuis.


We bespreken onder andere de volgende zaken:


  • Locatie

Hebt u bijvoorbeeld al een kavel op het oog?


  • Budget

Wat kost uw gedroomde nieuwe woning? En met welk budget wilt u gaan werken?


  • Proces

Hoe zit een nieuwbouwtraject eigenlijk in elkaar? Wanneer gebeurt wat?

  • Planning

Wanneer wilt u de eerste gasten verwelkomen in uw nieuwe woning?


  • Ontwerp

Hoe vindt u een goede en betrouwbare architect, die uw wensen kan verwezenlijken?Nieuwbouwwoning bouwen? Kies het juiste kavel!

Het juiste kavel?

Een kavel kopen is een grote stap. Maakt u de juiste keuze? Wat kost het eigenlijk? En hoeveel geld houdt u dan nog over? Roscobouw kan in deze fase veel betekenen.


Samen bekijken we bijvoorbeeld uw kavel(optie) en bespreken we onderwerpen als oppervlakte en energieberekeningen. Maar ook factoren als zonlicht, uitzicht, beleving en sfeer zijn belangrijk voor een juiste keuze! Het begint met het maken van een eerste schetsontwerp van uw woning (inclusief een prijsindicatie), zodat u weet welke impact de aankoop van uw kavel op uw totale budget heeft.


Na de oriëntatiefase nemen we samen de volgende stap: ontwerp >

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.