Kennismaking

U denkt eraan een nieuwe woning te bouwen. In gedachten ligt u al in het comfortabele ligbad in uw badkamer. Of zit u in het eerste zonlicht in uw woonkamer de krant te lezen… Maar voordat het zo ver is, moet er nog zo veel gebeuren! Hoe begint u?

Een warm welkom

Graag verwelkomen we u in onze sfeervolle showroom! Een plek waar u inspiratie op kan doen en waar verschillende toepassingen van materialen te zien zijn. Hier kunnen wij u informeren over alle aspecten van het bouwen van een eigen huis.

Tijdens een persoonlijk gesprek lichten wij met veel plezier toe wat Roscobouw voor u kan betekenen. U mag altijd contact met ons opnemen voor deze afspraak, dit kan ook op zaterdag tijdens één van onze infodagen.

Wanneer u in het bezit bent van een bouwkavel dan kunt u samen met één van onze architecten een ontwerp op maat gaan maken.

We bespreken onder andere de volgende zaken:

Locatie

Hebt u bijvoorbeeld al een kavel op het oog?

Budget

Wat kost uw gedroomde nieuwe woning? En met welk budget wilt u gaan werken?

Proces

Hoe zit een nieuwbouwtraject eigenlijk in elkaar? Wanneer gebeurt wat?

Planning

Wanneer wilt u de eerste gasten verwelkomen in uw nieuwe woning?

Ontwerp

Wat voor type woning zoekt u? Welke stijl of stijlen spreekt u aan?

Het juiste kavel?

Een kavel kopen is een grote stap. Maakt u de juiste keuze? Wat kost het eigenlijk? En hoeveel geld houdt u dan nog over? Roscobouw kan in deze fase veel betekenen.

Bijzonder bij Roscobouw is het eigen team van ervaren architecten, elk met hun eigen stijl, die voor u klaar staan om een unieke woning voor u te ontwerpen. Samen met de architect die het beste bij u past wordt er gekeken naar de wensen en mogelijkheden waarna er een schetsontwerp gemaakt wordt. Hierbij zijn niet alleen om de vorm en uitstraling van uw woning, maar ook de indeling en de situering op de kavel erg belangrijk. Het ontwerp wordt getoetst aan het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan en is het natuurlijk ook van belang dat alles binnen uw budget past. Roscobouw heeft alle expertise in eigen huis, zo is er vanaf het begin volledige controle over alle facetten van het traject.

Na de kennismaking nemen we samen de volgende stap:

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
20 april 2024
.