Huis laten bouwen | Roscobouw

Uw droomhuis laten bouwen

Dit is de fase waarin het échte werk plaatsvindt. Stap voor stap ziet u uw woning ontstaan. Via één vaste contactpersoon blijft u in alle bouwfasen op de hoogte van de vorderingen.

 

Veel van onze klanten vinden het prettig om op de hoogte te blijven van de bouw. Daarom nemen we graag de tijd voor een rondje over de bouw. We praten u dan bij over alle lopende zaken en beantwoorden uw vragen.


Zo blijft u op de hoogte:


  • Contactmomenten

De projectleider praat u regelmatig bij over lopende zaken, vorderingen en eventuele vraagstukken.


  • Keuring

We vragen u regelmatig of u (nog steeds) tevreden bent over de materialen die u hebt gekozen. Klopt de kleur bijvoorbeeld? Is de kwaliteit naar wens?


  • Eigen arbeid

Misschien wilt u wel zelf (of met familie/vrienden) meebouwen aan uw woning. Dat kan uiteraard. We zorgen voor goede afstemming met onze eigen bouwers.

  • Toch nog wijzigingen

Het kan best zijn dat u toch nog wijzigingen wilt doorvoeren. Ander stucwerk? Extra stopcontact? Nieuwe tegels voor uw oprit? Geef het gerust aan!


  • Finishing touch

Behoefte aan een hovenier? Een interieurstylist? Of een andere specialist? We brengen u graag in contact met de experts in ons eigen netwerk.De verschillende bouwfasen wanneer u uw huis laat bouwen

Eén vast aanspreekpunt

Uw vaste adviseur begeleidde u met alle keuzes tot aan de bouw. Vanaf hier neemt de uitvoerder die rol over. Vragen? Opmerkingen? U kunt altijd bij hem (en de projectleider) terecht.


Zowel de uitvoerder als de projectleider kunnen u direct helpen bij belangrijke beslissingen. Wilt u een deur toch liever andersom laten draaien? Een extra wandcontactdoos aanbrengen in de keuken? Doordat we alle bouwdisciplines onder één en hetzelfde dak hebben, kunnen we in de meeste gevallen snel en gericht schakelen.

Doordat onze bouwpartners elkaar ook onderling goed kennen, ontstaat een gestroomlijnd en efficiënt bouwteam, waarbinnen iedereen bereid is een ander te helpen. Dat komt de werksfeer ten goede, maart vooral: de bouwtijd. En daarmee ook het eindresultaat: uw woning!


Na de bouwfase nemen we samen de volgende stap: sleuteloverdracht >

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.