Onze werkwijze

Tijdens het bouwen van uw eigen huis doorloopt u samen met ons verschillende fases.
Hieronder is een overzicht van de stappen te zien. Belangrijk hierbij om te weten is dat u tijdens al deze
fases altijd uw vaste aanspreekpunt heeft bij Roscobouw, dat werkt wel zo fijn!

Een warm welkom

Kennismakings­gesprek

Graag verwelkomen we u in onze sfeervolle showroom! Een plek waar u inspiratie op kan doen en waar verschillende toepassingen van materialen te zien zijn. Hier kunnen wij u informeren over alle aspecten van het bouwen van een eigen huis.

Aan de slag met onze architect

Ontwerp

Gefeliciteerd! U heeft een eigen bouwkavel waarop uw droomhuis gerealiseerd gaat worden.  Misschien heeft u  al nagedacht over welke eisen u stelt aan uw nieuwe woning?

Een goede voorbereiding

Papierwerk

In deze fase wordt het schetsontwerp verder uitgewerkt in een definitief ontwerp. Hierbij dragen wij zorg voor de diverse benodigde stukken. Zo regelen wij onder andere de omgevingsvergunning, vragen wij de nutsvoorzieningen aan en wordt het elektraplan opgesteld. De constructies worden doorgerekend en alles wordt vastgelegd in werktekeningen en bestek.

Van tekening naar woning

Bouw

Een bijzondere fase, de echte bouw gaat beginnen! De voorbereiding is afgerond, alle details staan op papier en de vergunningen zijn binnen, de tijd is aangebroken dat we starten met de bouw van uw woning. U ziet nu alles werkelijkheid worden, van tekening naar woning, spannend maar vooral ook leuk!

Uw eigen plek!

Sleuteloverdracht

En dan is het zover, uw woning is klaar, de bouwplaats is opgeruimd en na een grondige laatste controleronde overhandigen wij u de sleutel. Een feestelijk moment waar u vast naar uit heeft gekeken.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.