Roscobouw

Villa laten bouwen

✓ Ontwerp volgens uw wensen ✓ Vijf overzichtelijke bouwfases ✓ Toekomstbestendig bouwen

Door welke aannemer kunt u het best uw villa laten bouwen? Wanneer u een huis gaatbouwen, heeft u bij veel bouwbedrijven een keuze uit diverse brochurewoningen. Wanneer u uw droomvilla wilt laten bouwen, moet u bepalen welke woning uit de catalogus het meest lijkt op het huis dat u in gedachten heeft. Bij Roscobouw hoeft dat echter niet. Wij bouwen graag het huis uit uw dromen. Laat u een statige droomvilla bouwen? Of een knusse twee-onder-een-kapwoning? Misschien wel een bungalow? Het is helemaal aan u. Ook qua indeling van uw nieuwe huis heeft u volledig de vrije hand. 

Bel ons: 0412 455 501 Vraag een brochure aan

Profiteer van maatwerk wanneer u door ons een villa wilt laten bouwen

Een bouwproject is bij ons altijd een samenwerking tussen onze specialisten en u. Omdat uw huis anders is als dat van de buren. Omdat u er andere eisen aan stelt. Omdat uw gezinssamenstelling anders is als bij de buren. Maar vooral omdat we pas tevreden zijn als u dat ook bent. Profiteer van ons maatwerk, dat voor ons altijd het belangrijkste is.

Onze ‘samen bouwen-werkwijze’

Bij het bouwen van uw droomvilla werken we volgens onze unieke ‘samen-bouwen-werkwijze’. Hierbij werken we altijd in vijf fases. De eerste fase is de oriëntatiefase. Hierbij verkennen we samen uw wensen en alle mogelijkheden. Op basis hiervan gaat onze architect aan de slag met uw ontwerp. Vervolgens worden alle vergunningen aangevraagd. Een heel gedoe, maar wij helpen u hier graag bij. Dan is het tijd voor een belangrijk onderdeel: de planning. Wij zorgen ervoor dat de planning duidelijk en haalbaar is. Daarna is het tijd om uw villa te laten bouwen. Wanneer uw nieuwe woning helemaal naar wens is, is het eindelijk tijd voor de sleuteloverdracht. Het genieten kan beginnen!

Waar wilt u uw villa laten bouwen?

Weet u al waar u wilt gaan wonen? In een landelijke villa op het platteland, of in een statig herenhuis in de stad? En heeft u al een idee hoe uw nieuwe huis eruit moet gaan zien? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Stuur een e-mail voor het maken van een afspraak naar info@roscobouw.nl.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.