Onze werkwijze

Ons ultieme 5-stappenplan voor een verbouwing:

Fase 1: Kennismakingsgesprek

Wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw wensen, dan is verbouwen een goede optie. Uzelf goed oriënteren is dan de eerste stap. Waar mist u ruimte, wat wilt u met de ruimte en wat is uw budget?

Fase 2: Ontwerpfase

Heeft u al helemaal voor ogen wat u wilt? Dan kan onze bouwkundig tekenaar meteen voor u aan de slag. Daarentegen is het ook mogelijk om samen met onze architect de verschillende mogelijkheden te onderzoeken.

Fase 3: Voorbereidingstraject

Wij kijken voor u of het nodig is om een vergunning aan te vragen. Wanneer dit nodig is, verzorgen wij dit gehele traject voor u. Verder wordt de verbouw met u doorgesproken en op basis daarvan wordt een passende offerte voor u opgesteld. Wanneer de aannemingsovereenkomst getekend is, kan uw verbouwing worden gepland.

Fase 4: Bouw

De werkvoorbereider maakt de werktekeningen, plaatst de bestellingen en maakt een planning, voordat de bouw start. Wij doen er tijdens het bouwen alles aan om het stof- en lawaaioverlast voor u te beperken. Zo worden er stofschotten geplaatst en zorgen we in overleg ook voor een keet en dixi. En het belangrijkste: we houden ons aan de planning, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten.

Fase 5: Oplevering

Nu kan het genieten van uw verbouwde/verruimde woning gaan beginnen!

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.