Meer leefruimte? Kies voor een uitbouw.

Herkent u het gevoel dat u voor geen goud uw huidige woning wilt verlaten maar wel graag wat meer leefruimte zou willen hebben? Kies voor een uitbouw van uw woning! En daar helpt Roscobouw u graag bij.

Uitbouw woning

Een uitbouw zorgt ervoor dat een bestaande ruimte in uw woning wordt verruimd. Zo kunt u onder andere uw keuken, eetkamer, woonkamer of zelfs garage verruimen. Bij het uitbouwen van een woning wordt een bestaande gevel doorbroken zodat u meer over meer leefruimte beschikt. Wij zijn uw bouwpartner voor uitbouw in omgeving Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond en Oosterhout. Roscobouw heeft al ruim 35 jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van woningen. Wij nemen zorgen voor uw uitbouw uit handen en realiseren uw droomwoning.

Uitbouw kosten

We krijgen vaak de vraag “wat kost een uitbouw?”. We kunnen hier geen generiek antwoord op geven, aangezien het ligt aan uw wensen. Om meer duidelijkheid te verschaffen, geven we een overzicht waaruit de kosten kunnen bestaan:
 • De grootte van de uitbouw.
 • Is er een vergunning nodig? Dit kan betekenen dat u legeskosten betaalt aan de gemeente.
 • Kiest u voor een architect of bouwkundig tekenaar? Dit laatste scheelt in kosten.
 • Het soort materiaal, zoals staal (dagprijs) of bijvoorbeeld metselstenen. Dit kan verschillen tussen €450,- tot €2.000,- per 1.000 stenen.
 • De benodigde hulpmiddelen, zoals een steiger of container.

Uw wensen

Zoals u ziet is het bepalen van de uitbouw kosten een proces. Wij helpen u met het gehele proces en de mogelijke vergunningsaanvraag. Benieuwd wat het in uw geval zou betekenen?
Ons stappenplan voor uw droomuitbouw:
 1. Oriënteren

  Wilt u meer leefruimte in uw woning creëren? Dan is het belangrijk om de volgende zaken op een rijtje te zetten: Waar heeft u meer ruimte nodig, wat is het doel van deze ruimte en wat is uw budget?
 2. Uitbouw ontwerp

  Heeft u nog niet helemaal voor ogen hoe de uitbouw van uw woning eruit moet komen te zien? Geen probleem! Onze architect onderzoekt samen met u de mogelijkheden. Indien u uw ontwerp al helemaal helder heeft, gaat onze bouwkundig tekenaar dit direct uit tekenen.
 3. In gang zetten

  Wij onderzoeken of er een vergunning nodig is voor de uitbouw en vragen deze indien nodig aan. In deze stap bespreken we tevens de stappen van de uitbouw en wordt een offerte opgesteld. Nadat de aannemingsovereenkomst is getekend plannen we de uitbouw.
 4. Aan de slag met de uitbouw

  De werkvoorbereider van Roscobouw doet al het voorwerk om de uitbouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met een duidelijke planning zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe leefruimte kunt bewegen. Met behulp van stofschotten zorgen we ervoor dat het stof- en lawaaioverlast zoveel mogelijk wordt vermeden.
 5. Tijd om te genieten

  Nu is het hoog tijd om te genieten van uw gloednieuwe uitbouw!

De mogelijkheden

Ben u benieuwd naar de uitbouw kosten of wilt u graag meer informatie?

Aannemer uitbouw

Roscobouw is uw uitbouw aannemer in Noord-Brabant en omstreken. Met onze jarenlange ervaringen zorgen we voor een kwalitatieve uitbouw die volledig aan uw wensen voldoet. We zorgen ervoor dat uw woning weer genoeg ruimte heeft en weer écht als thuis voelt. We zijn onder andere actief in de volgende steden:

Uitbouw Breda

Genieten van meer ruimte in huis? Of het nu om een bijkeuken, woonkamer of extra slaapkamer gaat: Roscobouw maakt uw uitbouw in Breda.

Uitbouw Eindhoven

Heeft u de ruimte voor een uitbouw? Maak er gebruik van! Roscobouw komt graag langs in Eindhoven om u van de perfecte uitbouw te voorzien.

Uitbouw Tilburg

Ook in Tilburg weten wij de weg te vinden. Al veel mensen gingen u voor en genieten van meer ruimte in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maar een geheel vrijblijvende afspraak.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.