Uitbouw

Droomt u van een grotere leefruimte?

Kies voor een uitbouw van uw woning! Herkent u het gevoel dat u voor geen goud uw huidige woning wilt verlaten maar wel graag wat meer leefruimte zou willen hebben? Dan biedt een uitbouw het antwoord. En daar helpt Roscobouw u graag bij.


Uitbouw woning

Een uitbouw zorgt ervoor dat een bestaande ruimte in uw woning wordt verruimd. Zo kunt u onder andere uw keuken, eetkamer, woonkamer of zelfs garage verruimen. Bij het uitbouwen van een woning wordt een bestaande gevel doorbroken zodat u meer over meer leefruimte beschikt.


Wij zijn uw bouwpartner voor uitbouw in omgeving Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond en Oosterhout. Roscobouw heeft al ruim 35 jaar ervaring in het bouwen en verbouwen van woningen. Wij nemen zorgen voor uw uitbouw uit handen en realiseren uw droomwoning.


Uitbouw kosten

We krijgen vaak de vraag "wat kost een uitbouw?". We kunnen hier geen generiek antwoord op geven, aangezien het ligt aan uw wensen. Om meer duidelijkheid te verschaffen, geven we een overzicht waaruit de kosten kunnen bestaan:


 • De grootte van de uitbouw.
 • Is er een vergunning nodig? Dit kan betekenen dat u legeskosten betaalt aan de gemeente.
 • Kiest u voor een architect of bouwkundig tekenaar? Dit laatste scheelt in kosten.
 • Het soort materiaal, zoals staal (dagprijs) of bijvoorbeeld metselstenen. Dit kan verschillen tussen €450,- tot €2.000,- per 1.000 stenen.
 • De benodigde hulpmiddelen, zoals een steiger of container.

Zoals u ziet is het bepalen van de uitbouw kosten een proces. Wij helpen u met het gehele proces en de mogelijke vergunningsaanvraag. Benieuwd wat het in uw geval zou betekenen? Maak een geheel vrijblijvende afspraak!


uitbouw-roscobouw


Ons stappenplan voor uw droomuitbouw:


 1. Oriënteren
  Wilt u meer leefruimte in uw woning creëren? Dan is het belangrijk om de volgende zaken op een rijtje te zetten: Waar heeft u meer ruimte nodig, wat is het doel van deze ruimte en wat is uw budget?

 2. Uitbouw ontwerp
  Heeft u nog niet helemaal voor ogen hoe de uitbouw van uw woning eruit moet komen te zien? Geen probleem! Onze architect onderzoekt samen met u de mogelijkheden. Indien u uw ontwerp al helemaal helder heeft, gaat onze bouwkundig tekenaar dit direct uit tekenen.

 3. In gang zetten
  Wij onderzoeken of er een vergunning nodig is voor de uitbouw en vragen deze indien nodig aan. In deze stap bespreken we tevens de stappen van de uitbouw en wordt een offerte opgesteld. Nadat de aannemingsovereenkomst is getekend plannen we de uitbouw.

 1. Aan de slag met de uitbouw
  De werkvoorbereider van Roscobouw doet al het voorwerk om de uitbouw zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met een duidelijke planning zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe leefruimte kunt bewegen. Met behulp van stofschotten zorgen we ervoor dat het stof- en lawaaioverlast zoveel mogelijk wordt vermeden.

 2. Tijd om te genieten
  Nu is het hoog tijd om te genieten van uw gloednieuwe uitbouw!


Ben u benieuwd naar de uitbouw kosten of wilt u graag meer informatie? Maak online een vrijblijvende afspraak of bel ons op 0412 455 501.Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.