Uw woning omtoveren met een dakopbouw?

Verhoog uw bestaande woning met een dakopbouw! Voldoet uw woning niet meer aan uw wensen of is er meer ruimte nodig? Dan is het tijd uw woning om te toveren.

Roscobouw helpt u bij het realiseren van uw dakopbouw zodat u zich weer helemaal thuis voelt in uw eigen huis. Wij zijn uw bouwpartner in omgeving Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond en Oosterhout. Wilt u een dakopbouw? Maak een vrijblijvende afspraak!

Dakopbouw

Er is niet altijd extra ruimte voor een aanbouw of uitbouw. Maar dat betekent niet dat we niet de hoogte in kunnen. Een dak opbouw biedt in dit geval de oplossing. Door in de hoogte te bouwen, verliest u bijvoorbeeld geen tuinruimte. Een dak opbouw creëert veel extra ruimte voor nieuwe kamers of bergruimte.

dakopbouw

Kosten dakopbouw

We krijgen vaak de vraag “wat kost een dakopbouw?”. Dit ligt aan uw specifieke wensen, waardoor we hier geen generiek antwoord op kunnen geven. Om een beeld te schetsen, sommen we op waar de dakopbouw kosten onder andere uit bestaan:
 • De grootte van uw dakopbouw.
 • De vergunning. Indien er een vergunning nodig is, incasseert de gemeente legeskosten.
 • Het ontwerp: wilt u uw dakopbouw door een architect laten ontwerpen of voldoet een bouwkunding tekenaar? Dit scheelt in kosten.
 • Het soort materiaal. Prijzen van bijvoorbeeld metselstenen kennen grote verschillen.
 • Benodigde hulpmiddelen om de opbouw te realiseren, zoals een steiger.

Uw wensen

Het bepalen van dakopbouw kosten is een proces. Graag gaan we vrijblijvend met u aan tafel om de wensen door te spreken.

Dakopbouw garage

Wilt u graag meer ruimte maar is een aanbouw of dakkapel niet mogelijk? Dan is een dakopbouw garage wellicht de oplossing om meer ruimte te creëren! Met een opbouw op de garage kunt u al snel een tot twee extra kamers realiseren. Garages hebben meestal een plat dak, waardoor er vrij eenvoudig een extra verdieping op gebouwd kan worden. Een dakopbouw op uw garage is daarnaast vaak goedkoper dan een dakopbouw op uw woning omdat een garage kleiner is.

Vergunning voor dakopbouw

Met uw woning de hoogte in mag niet zomaar. Er moet eerst worden gekeken of er een vergunning nodig is voor uw dakopbouw. Roscobouw neemt deze zorgen uit handen en onderzoekt of er in uw geval een vergunning moet worden aangevraagd. Indien dit nodig is, doen wij dit voor u. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om dit proces.

dakopbouw

Dakopbouw: het proces

De stappen voor een dakopbouw van Roscobouw:
 1. Oriëntatie

  Wat zijn uw wensen voor een dakopbouw, wat wilt u met deze extra ruimte en wat is uw budget?
 2. Ontwerp van de opbouw

  Een dakopbouw springt gelijk in het zicht, het is dus belangrijk om er zeker van te zijn hoe u het voor u ziet. Weet u al precies hoe het eruit moet komen te zien? Dan gaat onze bouwkundig tekenaar gelijk aan de slag. Nog niet helemaal zeker? Dat is geen probleem. Bespreek samen met onze architect uw wensen om uiteindelijk tot uw droomontwerp te komen.
 3. Offerte

  Zoals aangegeven onderzoeken wij de vergunningsmogelijkheden. Hierna wordt, in lijn met uw wensen, een passende offerte opgesteld. Is de aannemingsovereenkomst getekend? Dan is het tijd om uw opbouw te plannen!
 4. De hoogte in

  Met overzichtelijke werktekeningen en een duidelijke planning van de werkvoorbereider gaat Roscobouw voor u aan de slag. Wij houden ons aan die planning zodat u zo snel mogelijk uw opbouw kunt aanschouwen. We plaatsen stofschotten om stof- en lawaaioverlast zoveel mogelijk te vermijden, en in overleg gebruiken we een keet en dixi.
 5. Aanschouw het resultaat

  De opbouw zit erop! Aanschouw het resultaat en geniet van de extra ruimte.
dakopbouw

De mogelijkheden

Benieuwd naar de dakopbouw kosten of mogelijkheden voor uw huis?

Aannemer dakopbouw Noord-Brabant

Met jarenlange ervaring is Roscobouw dé aannemer in Noord-Brabant die uw dakopbouw soepel laat verlopen. Roscobouw is gevestigd in Heesch en daarmee voornamelijk actief in Noord-Brabant, maar ook als u iets verder weg woont komen we graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Dakopbouw Breda

Woont u in Breda en heeft u behoefte aan meer woonruimte? Wij kunnen ons voorstellen wanneer u in deze prachtige stad woont u niet meer weg wilt. Maar wat als het gebrek aan ruimte toch de kop opsteekt? Een dakopbouw biedt het antwoord op uw ruimtegebrek.

Dakopbouw Eindhoven

Of u nu een opbouw op uw garage of huis wilt, voor een dakopbouw in Eindhoven bent u bij Roscobouw aan het juiste adres.

Dakopbouw Tilburg

Een extra verdieping creëren in uw woning in Tilburg? Samen kijken we geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Maak een afspraak!

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.