Aanbouw

Uw huidige woning verruimen met een aanbouw?

Schakel Roscobouw in! Naast nieuwbouw focussen wij ons ook op aanbouw van bestaande woningen in regio Noord-Brabant.


Aanbouw huis

Heeft u meer ruimte in huis nodig? Wij begrijpen als geen ander dat u tevreden bent met uw eigen huis en een plek heeft die écht als thuis voelt. Maar soms blijkt dat uw eigen huis niet meer helemaal aan uw verwachtingen voldoet en er meer ruimte nodig is. Een aanbouw biedt het antwoord!


Ziet u zichzelf al klussen in de nieuwe garage of genieten van de zon in uw serre? Een serre aanbouw, een garage of wellicht een nieuwe bijkeuken kan net dat stukje vrijheid geven waar u naar op zoek bent. Een aanbouw zorgt ervoor dat u weer helemaal kunt genieten van uw eigen huis. Maak een vrijblijvende afspraak om de wensen voor uw aanbouw te bespreken.


Aanbouw kosten
Vraagt u zich af "Wat kost een (serre) aanbouw?". Het is lastig hier een eenduidig antwoord op te geven. De kosten van een aanbouw zijn geheel van uw wensen afhankelijk. Het ligt onder andere aan:


 • Het aantal vierkante meters van de aanbouw. 
 • Vergunningen. Indien er een vergunning nodig is, zult u legeskosten betalen aan de gemeente.
 • Het ontwerpproces. Kiest u voor een architect of een bouwkundig tekenaar? Een architect is hoger in prijs.
 • Het soort materiaal van de aanbouw. Wilt u staal (dagprijs) of gaat u voor metselstenen? Het laatste verschilt van €450,- tot €2.000,- per 1.000 stenen.
 • De hulpmiddelen voor een bouw, zoals een steiger of kraan.

Wij kijken graag samen met u naar uw wensen om hier een duidelijk antwoord op te geven. Maak direct een geheel vrijblijvende afspraak!

 


Aanbouw huis: ons 5-stappenplan

Wij gaan aan de slag met uw aanbouw in omgeving Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond of Oosterhout. We zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze verbouwing. We bekijken samen het ontwerp en bespreken uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat uw droomaanbouw wordt gerealiseerd.


Ons 5-stappenplan voor een aanbouw is als volgt:


 1. Oriëntatie
  Wanneer uw huis te krap wordt, is een aanbouw een goede optie. Uzelf goed oriënteren is de eerste stap. Waar mist u ruimte, wat wilt u met de aanbouw en wat is uw budget?


 2. Ontwerp van de aanbouw
  Wellicht heeft u al helemaal duidelijk wat u wilt met het ontwerp van de aanbouw. Als dit het geval is, kan onze bouwkundig tekenaar direct voor u aan de slag. Wilt u liever nog even de mogelijkheden onderzoeken? Dat kan met onze architect!


 3. Vergunning en papierwerk
  Een aanbouw mag niet zomaar. Wij kijken voor u of het nodig is om een vergunning aan te vragen. Indien nodig, verzorgen wij dit traject voor u. Verder bespreken we samen met u het project en wordt er een passende offerte opgesteld. Zodra de aannemingsovereenkomst is getekend, wordt uw aanbouw gepland.


 4. Aan de slag
  Voordat de aanbouw van uw huis start, worden werktekeningen, bestellingen en de planning in gang gezet. Om u en uw buren zo weinig mogelijk tot last te zijn, doen we er alles aan om het stof- en lawaaioverlast te beperken middels stofschotten. Daarnaast plaatsen we in overleg een keet en dixi.


 5. Genieten
  Nu kan het genieten van de aanbouw gaan beginnen!

Benieuwd naar de aanbouw mogelijkheden of kosten voor uw huis? Maak dan online een vrijblijvende afspraak of bel ons op 0412 455 501.Soorten aanbouw


Serre aanbouw
Een serre aanbouw zorgt voor een flinke dosis daglicht en dat is in elke woning een groot pluspunt. In de winter lijkt het bijna alsof u buiten zit en in de zomer verhuist u naar de serre als het frisjes wordt. Dat is pas extra lang genieten van die zomeravonden!
Vaak is de complete serre aanbouw van glas of wordt de serre voorzien van grote openslaande- of schuifdeuren voor een ruimtelijk gevoel.


Wat kost een serre aanbouw?
Zoals hierboven al benoemd, worden de kosten van een serre aanbouw bepaald door meerdere factoren. Denkt u hierbij aan het materiaal, de afmetingen, de fundering, de afwerking en de montage. Wij kijken graag met u mee om hier een duidelijk antwoord op te geven. Maak direct een geheel vrijblijvende afspraak!

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.