Aanbouw

Uw huidige woning verruimen met een aanbouw?

Schakel Roscobouw in! Naast nieuwbouw focussen wij ons ook op aanbouw van bestaande woningen.


Aanbouw huis

Heeft u meer ruimte in huis nodig? Wij begrijpen als geen ander dat u tevreden bent met uw eigen huis en een plek heeft die écht als thuis voelt. Maar soms blijkt dat uw eigen huis niet meer helemaal aan uw verwachtingen voldoet en er meer ruimte nodig is. Een geheel nieuw huis kopen is natuurlijk niet zomaar een oplossing, maar een aanbouw is dat wel!


Ziet u zichzelf al klussen in de nieuwe garage of genieten van de zon in uw serre? Een serre aanbouw, een garage of wellicht een nieuwe bijkeuken kan net dat stukje vrijheid geven waar u naar op zoek bent. Een aanbouw zorgt ervoor dat u weer helemaal kunt genieten van uw eigen huis. Maak een vrijblijvende afspraak om de wensen voor uw aanbouw te bespreken. 


 


Uw wensen

Hier komt bouwpartner Roscobouw om de hoek kijken. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze verbouwing. Uw project wordt uit handen genomen en wij bouwen geheel naar wens een nieuwe aanbouw in huis. We bekijken samen het ontwerp en bespreken uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat uw droomaanbouw wordt gerealiseerd.


Ons 5-stappenplan voor een aanbouw is als volgt:


 1. Oriëntatie
  Wanneer uw huis te krap wordt, is een aanbouw een goede optie. Uzelf goed oriënteren is de eerste stap. Waar mist u ruimte, wat wilt u met de aanbouw en wat is uw budget?


 2. Ontwerp van de aanbouw
  Wellicht heeft u al helemaal duidelijk wat u wilt met het ontwerp van de aanbouw. Als dit het geval is, kan onze bouwkundig tekenaar direct voor u aan de slag. Wilt u liever nog even de mogelijkheden onderzoeken? Dat kan met onze architect!


 3. Vergunning en papierwerk
  Een aanbouw mag niet zomaar. Wij kijken voor u of het nodig is om een vergunning aan te vragen. Indien nodig, verzorgen wij dit traject voor u. Verder bespreken we samen met u het project en wordt er een passende offerte opgesteld. Zodra de aannemingsovereenkomst is getekend, wordt uw aanbouw gepland.


 4. Aan de slag
  Voordat de aanbouw start, worden werktekeningen, bestellingen en de planning in gang gezet. Om u en uw buren zo weinig mogelijk tot last te zijn, doen we er alles aan om het stof- en lawaaioverlast te beperken middels stofschotten. Daarnaast plaatsen we in overleg een keet en dixi.


 5. Genieten
  Nu kan het genieten van de aanbouw gaan beginnen!

Benieuwd naar de aanbouw mogelijkheden of kosten voor uw huis? Maak dan online een vrijblijvende afspraak of bel ons op 0412 455 501.Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.