Uw huidige woning verbouwen?

Geen probleem! Roscobouw richt zich namelijk, naast nieuwbouw, ook op verbouw! Roscobouw is uw bouwpartner voor verbouwing in omgeving Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond, Nijmegen en Oss.
Wanneer uw woning na een aantal fijne jaren niet meer voldoet aan uw wensen en u graag wilt meebewegen met de veranderende trends en eventuele gezinssituaties, kan Roscobouw u helpen!

Uw aannemer voor verbouwingen

Uw huidige huis verbouwen zorgt ervoor dat u het veilige en vertrouwde gevoel van uw eigen woning behoudt, maar de leefomgeving aanpast op uw vernieuwde wensen- en eisenlijstje. Zo kunt u ervoor kiezen om uw woning te verduurzamen en in een compleet nieuw jasje te steken. Maar het is natuurlijk ook mogelijk een deel van uw woning uit te bouwen, zoals een serre bouwen. Graag nodigen wij u uit om de mogelijkheden te bespreken.

Ons ultieme 5-stappenplan voor een verbouwing:

Fase 1: Kennismakingsgesprek

Wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw wensen, dan is verbouwen een goede optie. Uzelf goed oriënteren is dan de eerste stap. Waar mist u ruimte, wat wilt u met de ruimte en wat is uw budget? Tijdens het gesprek bepalen we uw voorkeur voor een:

Fase 2: Ontwerpfase

Heeft u al helemaal voor ogen wat voor soort verbouwing u wilt? Dan kan onze bouwkundig tekenaar meteen voor u aan de slag. Daarentegen is het ook mogelijk om samen met onze architect de verschillende mogelijkheden te onderzoeken.

Fase 3: Voorbereidingstraject

Wij kijken voor u of het nodig is om een vergunning aan te vragen. Wanneer dit nodig is, verzorgen wij dit gehele traject voor u. Verder wordt de verbouw met u doorgesproken en op basis daarvan wordt een passende offerte voor u opgesteld. Wanneer de aannemingsovereenkomst getekend is, kan uw verbouwing worden gepland.

Fase 4: Bouw

De werkvoorbereider maakt de werktekeningen, plaatst de bestellingen en maakt een planning, voordat de bouw start. Wij doen er tijdens het bouwen alles aan om het stof- en lawaaioverlast voor u te beperken. Zo worden er stofschotten geplaatst en zorgen we in overleg ook voor een keet en dixi. En het belangrijkste: we houden ons aan de planning, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten.

Fase 5: Oplevering

Nu kan het genieten van uw verbouwde/verruimde woning gaan beginnen!

De mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de verbouw mogelijkheden voor uw woning?

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.