Vacature timmerman

Vacature: ervaren timmerman

 

Functieomschrijving

Roscobouw is op zoek naar een vakkundige timmerman. Als timmerman zal je voornamelijk werkzaam zijn in de particuliere woningbouw. Jij, als ervaren timmerman, bent enthousiast, werkt nauwkeurig en denkt in oplossingen. Je werkt graag zelfstandig en wilt verantwoordelijkheid voor jouw project. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

 

Functie-eisen

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in vrijstaande woningen voor particuliere opdrachtgevers en zorgt er mede voor dat hun droomhuis werkelijkheid wordt. Wij verwachten van jou dat:

  • Jij ervaring hebt in soortgelijk werk.
  • Jij zelfstandig kunt werken.
  • Jij een positieve instelling hebt.

 

Bedrijfsprofiel

Roscobouw is een bouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de particuliere opdrachtgever. Wij denken met de klant mee van schets tot sleutel en ontdekken samen met de opdrachtgever wat alle wensen en mogelijkheden zijn. Elk project is maatwerk, dit maakt jouw werk zeer afwisselend. De project zijn regionaal, hierdoor blijven de reisafstanden beperkt. Verder is Roscobouw een organisatie met korte lijnen, waardoor er naar je geluisterd wordt en je inbreng wordt gewaardeerd.

 

Enthousiast geworden?

Is dit jouw nieuwe droombaan? Solliciteer dan direct stuur een mail naar info@roscobouw.nl of bel naar 0412 455 501.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.