Vacature allround vakman/onderhoudstimmerman

Vacacture: allround vakman/onderhoudstimmerman


Functieomschrijving
Ben jij de alleskunner waar wij naar op zoek zijn? Vind je het leuk om ’s ochtends met een stapel opdrachtbonnen op pad te gaan en diverse klussen op verschillende adressen uit te voeren? Denk hierbij aan het vervangen van een deurkruk tot het opsporen van een lekkage. Werk je graag zelfstandig? Houdt je van de afwisseling van klussen, maar ook van de contacten met de diverse klanten? Dan zoeken wij jou! Als enthousiaste allround vakman/onderhoudstimmerman bij Roscobouw voer je talloze klussen uit.

 

Functie-eisen

Wat ga je doen?

Bij Roscobouw ga jij aan de slag als zelfstandig allround vakman/onderhoudstimmerman. Je werkt geheel zelfstandig de diverse opdrachtbonnen af. Wij verwachten hierbij van jou dat:

  • Jij ervaring hebt in diverse disciplines
  • Jij zelfstandig kunt werken
  • Jij de klanten goed te woord kan staan en begrip toont voor zijn of haar wensen

 

Bedrijfsprofiel

Roscobouw is een bouwbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de particuliere opdrachtgever. Onderdeel daarvan is het onderhoudswerk in huurwoningen. Ook hier heb je immers te maken met particulieren (huurders) met hun eisen en wensen. De projecten zijn lokaal, waardoor de reistijd minimaal is. Roscobouw is een organisatie met korte lijnen waardoor er naar je geluisterd worden en je inbreng wordt gewaardeerd.

 

Enthousiast geworden?

Is dit jouw nieuwe droombaan? Solliciteer dan direct en stuur een mail naar info@roscobouw.nl of bel naar 0412 455 501.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.