'Zo hebben we echt samen het eindresultaat gebouwd'

Notariswoning Familie Schellekens in Bavel

'Met name de communicatie is steeds uitstekend geweest'

Arthur en Hetty Schellekens en hun kinderen met hond Boet kijken terug op de bouw van hun spiksplinternieuwe notariswoning aan de Nieuwe Daalakker in Bavel: ‘We hebben al onze wensen ingebracht en het is precies geworden zoals we wilden.’

Het gezin woonde eerder op een steenworpafstand van hun nieuwe woning. Toen die te krap werd besloot de familie om hun droom, een nieuwe, ruimere woning op maat, werkelijkheid te laten worden. De oude woning werd verkocht en de plannen werden concreet. Roscobouw had het huis van hun overburen gebouwd en stond er bekend als zeer kundig en betrouwbaar.

“De communicatie is steeds uitstekend geweest. Een vast contactpersoon die ons begreep en adequaat reageerde op grote en kleine vragen.”

We waren al ver met onze vergunningen en de tekening was al bijna klaar toen we in contact kwamen met Roscobouw,” vertelt Hetty. “Het bedrijf kwam met een goede offerte en de garantie ons te ontzorgen. We zijn allebei niet handig en hebben een druk leven. Zij namen op ons verzoek het hele traject meteen over. Van keuken tot badkamer en zonnepanelen, alles werd volgens onze wensen professioneel verzorgd en uitgevoerd. Dat scheelde ons heel veel tijd en bracht rust bij het bouwen. Zij zorgden bovendien voor de beste prijs/kwaliteit bij alles wat we nodig hadden. Met name de communicatie is daarbij steeds uitstekend geweest. Een vast contactpersoon die ons begreep en adequaat reageerde op grote en kleine vragen. Dat gaf meteen veel vertrouwen.” De bouw startte in mei en nog voor de kerst kon de familie hun nieuwe onderkomen betrekken.

Roscobouw begrijpt dat
“We woonden om de hoek en ik ging natuurlijk zo vaak mogelijk kijken, meestal met koffie en worstenbroodjes,” lacht Hetty. “Dat is goed voor de sfeer. Het bedrijf heeft uitstekende werknemers die respectvol met ons en de klus omgingen. In zo’n proces is er altijd wel eens wat, maar dat werd meteen vakkundig en zonder irritaties opgelost. Bij alles werd goed meegedacht. Ze belden me vaak om mee te denken bij werkzaamheden. Zo hebben we echt samen gewerkt aan het eindresultaat.

Er wordt veel gebouwd om ons heen en ik zie bijna dagelijks dat het ook vaak mis kan gaan. Het is niet alleen een flinke investering, je bouwt voor je toekomst, dan wil je dat elk detail perfect wordt zoals we voor ogen hadden. Roscobouw begrijpt dat. Als alles goed gaat weet je ook niet wat voor service je hebt. Waar gehakt wordt vallen spaanders, een foutje kan altijd natuurlijk, maar het gaat erom hoe het wordt opgelost. De nazorg is na de laatste betaling meestal weg. Dat geldt niet voor Roscobouw. Het contact dat blijft zoals het was, geen verkooppraatjes maar een echt menselijk contact, daar hou ik van.

Ruimte voor wensen

Hetty: ‘De voordeur is echt mijn ding’
Mijn man wilde de zogenaamde notarisbouwstijl, ik wilde zelf graag wat meer hoekjes. Het beoogde kavel leende zich perfect voor beide ideeën. We hebben al onze wensen ingebracht en het is precies geworden zoals we wilden, van overloop tot dakkapel en de dubbele binnendeuren. Zo is de voordeur echt mijn ding. Ik zag het ooit in een woonblad en wist meteen dat dit mijn deur was. Daar ben ik echt trots op.
Zonnepanelen
Tuindeuren en overdekt terras

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.