Ze zijn heel eerlijk, zowel met prijs als advies

Familie Luijerink te Bavel

‘Niet bij elke vraag de portemonnee te hoeven trekken, dat voelde heel fijn’

Naud en Anita Luijerink wonen met hun kinderen Jikke en Kars in Bavel. De familie zocht een bouwbedrijf waarbij ze toch hun eigen ideeën kwijt konden. Bij toeval kwamen ze met mensen van Roscobouw in gesprek. Dat resulteerde in het schetsen van een eerste concept en vervolgens het bouwen van het huis op een 1250 m2 groot perceel. Dat later nog eens werd uitgebouwd.

“De bouw van ons huis was een bijzonder prettige periode waarin we heel flexibel hebben samengewerkt,” vertelt Naud. “Niet toevallig hebben we daarom onder leiding van Roscobouw ons huis twee jaar geleden nog eens uitgebreid. We wilden onder andere een aanbouw voor een tuinkamer en woonkeuken met een lichtstraat. Samen hebben we zitten brainstormen voor de beste opties. We wilden geen getik van de regen op de lichtstraat in het dak. Dat werd opgelost door driedubbel glas. Een andere wens was een kast tegen de muur en toch symmetrie in het geheel. Ook dat werd probleemloos geleverd.

“Ze zijn heel eerlijk, zowel met prijs als advies. Het belangrijkste bij het bouwen van een huis is dat je elkaar echt kunt vertrouwen.”

We hoorden alleen maar goede verhalen over Roscobouw en het bleek te kloppen. Ook wij hebben na bouw en verbouw alleen maar goede ervaringen. Het bouwproces is heel soepel verlopen. Er was continu overleg mogelijk wanneer we daar behoefte aan hadden en elk detail werd uitvoerig besproken. Ik heb de nodige ervaring opgedaan en wist wat ik wilde. Kwaliteit staat wat mij betreft daarbij altijd bovenaan. Omdat we eerder in een oud huis woonden, wilden we bepaalde elementen waaronder hoge plinten, graag terugzien. Dat is gecombineerd met de luxe van vandaag. Zo hebben we nu prachtige tuindeuren en een heerlijke, ruime open keuken. Het was leuk sparren voor het mooiste resultaat. Onze ideeën, de mogelijkheden en de prijzen lagen steeds open op tafel. Dat was ontspannen samenwerken. Ze zijn heel eerlijk, zowel met prijs als advies. Het belangrijkste bij het bouwen van een huis is toch wel dat je elkaar echt kunt vertrouwen. Dat zit wel goed bij Roscobouw. We wilden tijdens de bouw nog graag andere dorpels onder de kozijnen. Ook dat was geen probleem en werd voor de zelfde prijs uitgevoerd. Niet bij elke vraag de portemonnee te hoeven trekken, dat voelde heel fijn.”

Afspraak is afspraak

“Het bedrijf heeft uitstekende werknemers die snel en vakbekwaam de klus klaarden. Ze houden alles netjes schoon en afspraak is afspraak. Dat is belangrijk, zeker als je in het bouwproces nog even met dubbele lasten zit. Roscobouw weet hoe´t hoort en houdt zich daar ook aan. Bij de start van de aanbouw gingen we een paar weken op vakantie. De buren stuurden ons sms’jes met foto’s waar de ruwbouw al stond en toen we thuiskwamen lag het dak er al op. Ze kunnen heel strak plannen. De tegelvloer hebben we zelf aangeschaft en werd passend in het tijd-schema meegenomen. Mensen denken dat bouwen per definitie problemen geeft, nou hier niet hoor!”

Bouw én verbouw

Lichtstraat
Tuinkamer

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.