'Wij zijn trots op onze nieuwe woning.'

Familie Baardemans uit Beuningen

Ik zou het zo weer doen..

De familie Baardemans, Kees, Diana en dochter Elisa, is bijzonder trots op hun prachtige huis in Beuningen vlak bij Nijmegen. Op de vraag, zijn jullie nog ergens in het bijzonder trots op, kwam het duidelijke antwoord: “Op het hele huis!”

Dit warme gezin heeft de droom ‘het bouwen van een eigen huis’ laten uitkomen. Roscobouw was uiteindelijk de gelukkige partij die dit samen met Kees en Diana heeft mogen waarmaken. Na oriëntatie op de markt en het bestuderen van meerdere opties, gaf het feit dat een bouwkundig ingenieur binnen de familie met Roscobouw zijn huis ging bouwen, de doorslag. Hier hebben ze geen moment spijt van gehad. “Het voelde alsof we een half jaar lang een familie er bij hadden.” Het contact was voor en tijdens de bouw intens, maar nooit kreeg de familie het gevoel dat ze te veel vragen stelden, er was altijd een luisterend oor en een professionele reactie.

‘Mensen denken dat bouwen per definitie problemen geeft, nou hier niet hoor!’

“Het hele bouwproces is heel soepel verlopen, na een intake gesprek dat meteen persoonlijk en goed aanvoelde, zijn we in contact gebracht met de – voor onze stijl – juiste architect, Marino van Mierlo. We wisten wat we wilden, en dit is vertaald in een voor ons op maat gemaakt huis. Er moest ook rekening gehouden worden met de grenzen die aan het kavel waren verbonden, maar dit heeft de architect goed ingevuld. Ook tijdens de bouw verliep eigenlijk alles vanzelf, keyword in het hele proces was ONTZORGEN. Roscobouw heeft gedurende het hele proces de zorgen weggenomen, zowel op bouwkundig vlak als financieel, alles was geregeld. En als er dan wel iets niet helemaal volgens plan ging, wat in elk bouwproces wel eens voorkomt, werd dit meteen professioneel opgelost.“

Ik zou het zo weer doen”, zegt Kees, maar dat levert wel een blik op van dochter en moeder…Eerst maar eens volop genieten van hun prachtige boerenvilla en tuin, waarin door de bewoners zelf met passie aan gewerkt wordt.

Het droomhuis in beeld

Verbinding met de tuin
'Openslaande tuindeuren aan de zonzijde'
Details! Zinken dakgoot
Handig! Praktisch tuinhuis
Uitstraling! Gehele gevel wit geschilderd
Thuis! Het favoriete plekje: de open keuken

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.