Over ons

Roscobouw is in 1983 opgericht door Jan van Uden. Vanuit zijn eigen woonhuis in Oss begeleidde hij woningbouw voor particulieren. Eind jaren tachtig verhuisde Roscobouw naar een groter pand, in Heesch. Na enkele uitbreidingen (de laatste in 2007) is Roscobouw geworden tot wat het vandaag de dag is: een gezonde bouwonderneming, momenteel onder leiding van Sandra Malka en Richard Strijbosch.

Uw contactpersonen

Er werken ruim dertig medewerkers bij Roscobouw. Natuurlijk krijgt u niet met al die mensen te maken, maar met enkele van hen wél. We kunnen ons voorstellen dat u graag weet wie u aan de telefoon hebt gehad.

Uw garanties

Iedere nieuwe woning of verbouwing realiseren we met vakmanschap en persoonlijke aandacht. We werken volgens hoge eisen en willen dat u zorgeloos geniet van uw woning.

Kies voor één van onze bouwgaranties en u heeft nog meer zekerheid.

“Het mooie aan ons werk is dat we samenwerken met onze opdrachtgever. Het is altijd maatwerk: iedere klant is anders, heeft andere wensen, eisen en verwachtingen. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Dit meten we continu met onze klanttevredenheidenquêtes. En als we horen dat de opdrachtgever blij is voor ons gekozen te hebben, dan zijn wij zó trots. En die trots is voor ons dé motivator om iedere dag weer te zoeken naar mogelijkheden om nog beter te worden.”

Sandra Malka