Video afspelen

Over ons

“Samen met u een uniek ontwerp realiseren dat voor u op maat gemaakt is en dat snel, binnen budget en zonder zorgen. Een hele mond vol, maar dat is wel waar wij voor staan.”

Missie & Visie

Wat Roscobouw onderscheidt van anderen is de combinatie van ontwerpen onder begeleiding van één van onze architecten én tegelijkertijd het bouwen in eigen beheer. Ons hechte team van architecten, kantoorpersoneel en mensen op de bouw staat vanaf het begin van het proces voor u klaar. Door de korte lijnen tussen de verschillende expertises binnen ons bedrijf maar ook met ons vaste team van onderaannemers is onze werkwijze zowel persoonlijk als efficiënt. U krijgt van ons al in een vroeg stadium duidelijkheid over de kosten en het verloop van het proces, waarbij wij u van schets tot sleutel zullen begeleiden. Onze ambitie is altijd vakwerk en kwaliteit te leveren in de vorm van uw droomhuis, hiernaast bieden wij u ook de garantie van zowel BouwGarant als Woningborg.

Uw contactpersonen

Er werken ruim dertig medewerkers bij Roscobouw. Natuurlijk krijgt u niet met al die mensen te maken, maar met enkele van hen wél. We kunnen ons voorstellen dat u graag weet wie u aan de telefoon hebt gehad.

Uw garanties

Iedere nieuwe woning of verbouwing realiseren we met vakmanschap en persoonlijke aandacht. We werken volgens hoge eisen en willen dat u zorgeloos geniet van uw woning.

Kies voor één van onze bouwgaranties en u heeft nog meer zekerheid.

Onze vacatures

Werken bij Roscobouw betekent dat je aan slag gaat bij een organisatie die met jou meedenkt. Doordat we maatwerk leveren is geen dag hetzelfde. Een groot pluspunt: al onze opdrachten zijn binnen de regio. Je hebt geen lange reistijden dus! Daarnaast is onze organisatie ook lekker informeel en krijg je als nieuwe collega ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Roscobouw heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden en daarom zijn we op zoek naar zelfstandige toppers. Ben jij er klaar voor om met ons te bouwen aan jouw top baan? Stuur een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar info@roscobouw.nl.

Vacature werkvoorbereider

32/40 uur. Als werkvoorbereider werk je samen met collega-werkvoorbereiders, uitvoerders en kopersbegeleiders aan meerdere veelzijdige projecten van Roscobouw,

Lees meer

Vacature timmerman

32/40 uur. Als timmerman ben jij de ogen en oren van onze uitvoerder en het visitekaartje voor de klant. Je werkt altijd in een tweetal en samen werken jullie aan veelzijdige projecten.

Lees meer

“Het mooie aan ons werk is dat we samenwerken met onze opdrachtgever. Het is altijd maatwerk: iedere klant is anders, heeft andere wensen, eisen en verwachtingen. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Dit meten we continu met onze klanttevredenheidenquêtes. En als we horen dat de opdrachtgever blij is voor ons gekozen te hebben, dan zijn wij zó trots. En die trots is voor ons dé motivator om iedere dag weer te zoeken naar mogelijkheden om nog beter te worden.”

Historie

Roscobouw is in 1983 opgericht door Jan van Uden. Vanuit zijn eigen woonhuis in Oss begeleidde hij woningbouw voor particulieren. Eind jaren tachtig verhuisde Roscobouw naar een groter pand, in Heesch. Na enkele uitbreidingen (de laatste in 2007) is Roscobouw geworden tot wat het vandaag de dag is: een gezonde bouwonderneming, momenteel onder leiding van Sandra Malka en Twan Arts.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
20 april 2024
.