Coronavirus

Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Zoals iedereen volgen ook wij de ontwikkeling omtrent het Corona virus op de voet. Omdat wijzelf niet deskundig zijn op dit gebied, laten wij ons leiden door diegenen die dat wel zijn en volgen de instructies die door het RIVM gegeven worden.

Zolang wij geen gezondheidsklachten hebben zullen we voor u klaar staan. Ons kantoor is tot op heden gewoon open en telefonisch en per email zijn we zeker te bereiken.


Wij proberen fysieke contacten te beperken. Dat betekent dat een aantal van onze medewerkers vanuit huis werkt. Ook proberen we fysieke afspraken te beperken. Wanneer deze er wel zijn zullen we de nu geldende gezondheidsrichtlijnen goed volgen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niesen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.


We gaan vooraf in overleg met de mensen die een afspraak maken. We vragen de veiligheid van uzelf en die van andere op de eerste plaats te stellen. Mocht de gezondheid het niet toelaten, dan kunnen we de afspraak ook telefonisch laten plaatsvinden of op een later tijdstip.


Laten we allemaal samenwerken om ieders veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen.
Samen staan we sterk!

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.