Vrijstaande woning

Vrijstaande woning bouwen

Heeft u een bouwkavel gekocht en wilt u hier een vrijstaande woning laten bouwen? Gefeliciteerd! U ziet zichzelf vast al zitten in uw woonkamer of barbecueën in de tuin. Maar voor het zover is, moet de woning er eerst komen. Een vrijstaand huis bouwen is een hele onderneming. Het ontwerp en het papierwerk alleen al zijn een flinke klus. En dan moet de bouw nog beginnen. Dit zijn waarschijnlijk geen dingen die u dagelijks doet. Maar wij wel! Roscobouw heeft jarenlange ervaring in de bouw van vrijstaande woningen. Inzicht door vijf vaste bouwfases

Wij begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject, van de eerste schetsen tot de overhandiging van de sleutels. Ons specialisme is maatwerk. Iedere klant vraagt immers om een eigen specifieke aanpak. Wij houden rekening met uw eisen en wensen, waardoor u verzekerd bent van een droomwoning. Samen doorlopen we vijf vaste bouwfases. U hebt hierdoor altijd inzicht en grip op de realisatie van uw vrijstaand huis.

Stap 1: Kennismaking

Het eerste gesprek draait er vooral om elkaar goed te leren kennen. Wie bent u en wat zijn uw wensen? Hoe ziet uw ideale huis eruit? Wat kan Roscobouw voor u betekenen wanneer u een vrijstaande woning wilt laten bouwen?

Stap 2: Ontwerp

Onze professionele architecten maken, op basis van uw wensen, een uniek schetsontwerp. Dit gaat uiteraard constant in overleg met u, zodat het ontwerp precies past bij uw verwachtingen.

Stap 3: Voorbereiding

Roscobouw verzorgt niet alleen de bouw van vrijstaande huizen, maar ook het papierwerk rondom de bouw. Of het nu gaat om een omgevingsvergunning of een bouwvergunning, wij nemen u het werk uit handen.

Stap 4: Bouw

Als u tevreden bent met het ontwerp en al het papierwerk rond is, starten we met de bouw van uw ideale vrijstaande huis.

Stap 5: Oplevering

En dan is het moment daar! Wij kunnen uw vrijstaande woning volledig afgewerkt opleveren. Het genieten in uw droomwoning kan beginnen.

Een vrijstaand huis bouwen binnen uw budget

Roscobouw begrijpt dat een vrijstaande woning bouwen een flinke investering is. Tijdens het hele proces houden wij voortdurend rekening met uw budget. Hoge kwaliteit staat bij ons zeker niet gelijk aan een hoge prijs. Door goede voorbereiding en duidelijke contracten met onderaannemers, weten wij de projectkosten zo laag mogelijk te houden. En bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Afspraak is afspraak.

Benieuwd naar wat Roscobouw voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.