Jaren 30 woning bouwen

Een jaren 30 woning bouwen is een geliefde vorm van nieuwbouw. Nostalgische elementen geven een nieuwbouwwoning het specifieke jaren 30 karakter. Maar: iedere liefhebber heeft andere verwachtingen van een jaren 30 woning. Hoe zou ú uw gedroomde authentieke jaren 30 woning bouwen?

 

Houdt u ook zo van die diep-donkerrode bakstenen? Van een karaktervolle voordeur met smeedijzeren detailleringen? Van authentieke, ruime geveloverstekken? Alleen al voor de buitenzijde van een jaren 30 woning zijn er duizend-en-één wensen mogelijk. Laat staan voor het interieur! Hoge plafonds, dubbele binnendeuren, sierlijk glas-in-lood en talloze (andere) klassieke stijlelementen bepalen de sfeer van de jaren 30 woning van uw dromen.


Ontwerp jaren 30 woning

Het laten bouwen van een jaren 30 woning is met zoveel wensen en mogelijkheden een spannende beslissing. Roscobouw stelt u nu al gerust. We zijn meesters in bouwen, maar zeker ook in luisteren. In een of meerdere persoonlijke gesprekken brengen we al uw woonwensen in beeld. Dat resulteert in een geavanceerd ontwerp, ofwel de basis om uw jaren 30 woning te bouwen!


Jaren 30 woning bouwen met hedendaags comfort

Ook op het gebied van comfort in uw jaren 30 woning zijn we uw partner. We combineren de authentieke bouwstijl met de modernste technieken. Vloerverwarming, zonnepanelen, HR+++ triple glas, warmteterugwinsystemen – we hebben de kennis en kunde over alle zaken die zorgen voor modern, hedendaags comfort in uw te bouwen jaren 30 woning. Klassiek wonen met alle gemakken van nu!


Vijf vaste bouwfases

We bouwen uw jaren 30 woning volgens vijf vaste bouwfases. Zo heeft u van begin tot eind inzicht in en grip op de realisatie.


1.    Kennismaking
Wie zijn wij? Wie bent u en wat zijn uw wensen?

2.    Ontwerp
Onze architect maakt een uniek schetsontwerp

3.    Voorbereiding
Wij regelen al het papierwerk, inclusief alle vergunningen.

4.    Bouw
We bouwen de jaren 30 woning van uw dromen.

5.    Oplevering
Met trots en genoegen overhandigen we u de sleutels: de bouw van uw jaren 30 woning is klaar, u kunt gaan genieten!

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.