Vrijstaande woning bouwen

Een bouwkavel gekocht om een vrijstaande woning te bouwen? Gefeliciteerd! U bent vast al aan het wegdromen over een nieuwe badkamer of een luxe keuken. Maar voor het zover is, moet de woning er eerst komen. Een vrijstaande woning laten bouwen is een hele onderneming. Voordat u kunt starten met de bouw moeten eerst het ontwerp en papierwerk op orde zijn. Dit zijn waarschijnlijk geen dingen die u dagelijks doet. Bij Roscobouw hebben we jarenlange ervaring in de bouw van vrijstaande woningen. Wij helpen u graag met het hele traject.

Neem vrijblijvend contact op.

Inzicht door vijf vaste bouwfases

Wij begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject, van de eerste schetsen tot de overhandiging van de sleutels. Ons specialisme is maatwerk. Iedere klant vraagt immers om een eigen specifieke aanpak. Wij houden bij het bouwen van uw vrijstaande woning rekening met uw eisen en wensen, waardoor u verzekerd bent van een droomwoning. Samen doorlopen we vijf vaste bouwfases. U hebt hierdoor altijd inzicht en grip op de realisatie van uw vrijstaande woning.

  • Stap 1: Kennismaking

Ons eerste gesprek draait er vooral om elkaar goed te leren kennen. Wie bent u en wat zijn uw wensen? Hoe ziet uw ideale huis eruit? Wat kan Roscobouw voor u betekenen wanneer u een vrijstaande woning wilt laten bouwen?

  • Stap 2: Ontwerp

Onze professionele architecten maken, op basis van uw wensen, een uniek schetsontwerp. Dit gaat uiteraard constant in overleg met u, zodat het ontwerp precies past bij uw verwachtingen.

  • Stap 3: Voorbereiding

Roscobouw verzorgt niet alleen de bouw van vrijstaande huizen, maar ook het papierwerk rondom de bouw. Of het nu gaat om een omgevingsvergunning of een bouwvergunning, wij nemen u het werk uit handen.

  • Stap 4: Bouw

Als u tevreden bent met het ontwerp en al het papierwerk rond is, starten we met de bouw van uw ideale vrijstaande huis.

  • Stap 5: Oplevering

En dan is het moment daar! Wij kunnen uw vrijstaande woning volledig afgewerkt opleveren. Het genieten in uw droomwoning kan beginnen.

Een vrijstaand huis bouwen binnen uw budget

Roscobouw begrijpt dat een vrijstaande woning laten bouwen een flinke investering is. Tijdens het hele proces houden wij voortdurend rekening met uw budget. Hoge kwaliteit staat bij ons zeker niet gelijk aan een hoge prijs. Door goede voorbereiding en duidelijke contracten met onderaannemers, weten wij de projectkosten zo laag mogelijk te houden. En bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Afspraak is afspraak.

Bespreek uw wensen en mogelijkheden met ons

Benieuwd naar wat Roscobouw voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Hiervoor kunt u het beste een e-mail sturen naar info@roscobouw.nl.