Villa bouwen

Een villa bouwen doe je niet zomaar. Als u kiest voor een royale, vrijstaande droomwoning wilt u zéker weten dat al uw woonwensen werkelijkheid worden. U wilt sparren met een architect die kan tekenen, maar vooral heel goed kan luisteren. U wilt een bouwpartner die een probleemloze bouw garandeert – en dat ook waarmaakt.

Villa’s bouwen zien we bij Roscobouw als een van de mooiste uitdagingen in ons vak. Vaak zijn de bijbehorende woonwensen even geavanceerd als onbegrensd; iedereen heeft zijn of haar eigen stijl. Wat wel altijd gelijk is, is de achterliggende droom. Of het nu gaat om een villa, landhuis, boerderijwoning of royale bungalow: royaal (vrijstaand) wonen in een prachtige woning kan alleen wanneer u samenwerkt met een partner die u van A tot Z begrijpt.

Villa bouwen: uitgebreid ontwerp

Voor het laten bouwen van een villa gelden bij Roscobouw vijf vaste bouwfases. In een (of meerdere) kennismakingsgesprek(ken) bespreken we al uw woonwensen. Daarna maakt een van onze architecten een ontwerp van uw toekomstige droomwoning..

We bouwen uw villa!

Stap drie is het voorbereidingstraject: terwijl u de mooiste houten vloer of modernste keuken uitkiest, vragen wij alle benodigde vergunningen aan. Daarna gaan we daadwerkelijk aan de slag! We houden u op de hoogte van de vorderingen en nemen alle belangrijke (tussentijdse) beslissingen samen met u door.

De laatste stap is de oplevering: uw droomwoning is klaar, het grote genieten kan beginnen!

Villa bouwen is grenzeloos bouwen

Het geldt voor alle woningen, maar zeker voor het laten bouwen van een villa: u wilt geen concessies doen aan uw uiteindelijke woonplezier. Dat sluit helemaal aan bij waar Roscobouw voor staat, namelijk ‘grenzeloos bouwen’. Daarom werken we samen met vier vaste architecten. Alle vier begrijpen ze dat hun expertise weliswaar onmisbaar is, maar tegelijk ondergeschikt moet blijven aan het allerbelangrijkste in een bouwproces: de wensen van de uiteindelijke bewoner(s). Úw wensen!