Notariswoning bouwen

Een bijzondere vorm van een moderne woning is de notariswoning, die wij van Roscobouw ook regelmatig bouwen. Dit karakteristieke huis kenmerkt zich door de schitterende contrasten qua kleur en materiaalgebruik. Een notariswoning is voorzien van sfeervolle luiken, meestal geschilderd in een kleur die contrasteert met de kleur van de bakstenen waarmee het huis is gebouwd. Ondanks alle contrasten is alles in complete harmonie. Ook wat betreft de kleur van de dakpannen zorgen wij ervoor dat deze perfect passen bij het geheel. Met de schitterende stijl en details is een notariswoning vaak een blikvanger op iedere locatie.

Laat een statige notariswoning bouwen door onze specialisten

Een notariswoning is een statige woning met klassieke details. Een ander kenmerk van zo’n huis is de verrassende ruimte die aanwezig is op de verschillende verdiepingen. In een notariswoning zijn er meestal een begane grond, een eerste verdieping en een zolderverdieping aanwezig. Echter zijn er verschillende variaties van een notariswoning die u kunt laten bouwen, met verschillende indelingen. Laat daarom door ons een notariswoning bouwen die precies aan uw wensen voldoet. Of u nu een klassieke notariswoning of een notariswoning wilt laten bouwen met moderne details, bij Roscobouw is bijna alles mogelijk.

Een moderne notariswoning laten bouwen

Zoals gezegd wordt een notariswoning meestal gebouwd met klassieke bakstenen. Wilt u een notariswoning laten bouwen, maar wilt u uw huis een moderne uitstraling geven? Kies dan voor een notariswoning gebouwd met bijvoorbeeld wit geplamuurde gevels. Hiermee geeft u uw nieuwe huis een haast Mediterrane uitstraling. Dat wilt u toch ook? Stuur daarom vandaag nog een e-mail naar info@roscobouw.nl.