Moderne woning bouwen

U houdt van een moderne stijl en zou dus ook graag een moderne woning laten bouwen. Maar hoe moet die woning er dan uitzien? Bij veel woonstijlen, zoals ‘jaren ‘30’, ‘landelijk’ of een herenhuis, kunt u zich wel een voorstelling maken. Maar bij het bouwen van een moderne woning is dit vaak wat lastiger. Want wat is moderne woningbouw nu eigenlijk? Vaak heeft zo’n woning strakke, vierkante vormen. Dit lijkt saai, maar niets is minder waar. Door verschillende onderdelen van uw huis te combineren, ontstaan er toch spannende combinaties en een uniek huis. Verder zijn veel wensen te realiseren. Wij werken volgens het motto: “Kan niet ligt op het kerkhof”.

Laat een moderne woning bouwen met een trendy lessenaarskap

Moderne woningbouw is vaak voorzien van een zogenaamde lessenaarskap. Dit schuine dak doet denken aan een ouderwetse lessenaar, zoals die vroeger in klaslokalen stond. Heeft u andere ideeën over moderne woningbouw? Ondanks de vierkante vormen die een moderne woning vaak heeft, is er van alles mogelijk. Laat ons dus uw wensen weten en wij bekijken de mogelijkheden. Hierbij denken wij in oplossingen, niet in beperkingen. Wij bekijken hoe we uw dromen realiteit kunnen laten worden met energieneutrale, moderne woningbouw.

Stuur ons vandaag nog een e-mail

Heeft u een bouwkavel op het oog en heeft u al wat ideeën over de moderne woning die u laat bouwen? Wij gaan graag met u hierover in gesprek. Stuur ons daarom vandaag nog een e-mail. Deze e-mail kunt u sturen naar info@roscobouw.nl.