Landelijke woning bouwen

Veel mensen dromen ervan om een landelijke woning te laten bouwen. Wonen in een huis met een landelijke uitstraling, zoals een schitterende woonboerderij, voorzien van een rieten dak. ’s Ochtends genieten van een kopje koffie terwijl u uitkijkt over het weidse landschap, waar de ochtendmist laag over de weilanden hangt. Verder heeft u hier de ruimte om te doen en laten wat u wilt. Dat klinkt fantastisch, nietwaar? Door een landelijke woning of boerderij te laten bouwen door de specialisten van Roscobouw wordt  het waarheid! Wij zijn namelijk expert in de nieuwbouw van landelijke woningen.

Wat voor landelijke woning laat u bouwen?

Woningen met een landelijke stijl, die voor nieuwbouw ontworpen zijn, zijn er in allerlei soorten en maten. Of u nu een landelijke witte woning of een mooie woonboerderij met rieten kap laat bouwen, wij zijn van alle markten thuis. Zo wordt het huis helemaal naar uw smaak gebouwd en ook de binnenkant wordt gerealiseerd zoals u dat wenst.

Bijzondere woningen in landelijke stijl

Behalve woonboerderijen zijn er natuurlijk nog vele andere soorten woningen in landelijke stijl. Dit zijn niet alleen de klassieke landelijke woningen zoals u die kent uit de standaard projecten op het gebied van nieuwbouw. Een moderne landelijke woning is bijvoorbeeld de energieneutrale passief woning, die er met een landelijke stijl schitterend uitziet, maar toch energieneutrale voorzieningen heeft, zoals een warmteterugwininstallatie en andere energiezuinige installaties. Ook landelijke notariswoningen of villa’s zijn uiteraard mogelijk.

Aanbouw woning landelijk

Wilt u in plaats van nieuwbouw juist een landelijke aanbouw realiseren? Een prachtige bijkeuken of serre met houten accenten en glazen wanden? Ontdek de mogelijkheden van een landelijke aanbouw.

Weet u al hoe uw landelijke woning eruit komt te zien?

Heeft u al vergevorderde plannen voor het bouwen van uw landelijke woning of is een boerderij bouwen uw grote droom? Ziet u zichzelf al zitten in die mooie woonkeuken met schitterend uitzicht? Maak dan vandaag nog een afspraak met de expert in nieuwbouw van landelijke woningen. U doet dit het eenvoudigst door een e-mail te sturen naar info@roscobouw.nl.