Herenhuis bouwen

Een herenhuis laten bouwen is een grote stap op weg naar stijlvol en eigentijds wonen in een woning vol karakter en sfeer. Maar hoe zorgt u dat het herenhuis van úw dromen werkelijkheid wordt? Roscobouw heeft het antwoord.

Het herenhuis van uw dromen laten bouwen met nieuwbouw

Een herenhuis bouwen begint met een goede voorbereiding. Dat betekent: Wat is úw beeld van een herenhuis? Welke karakteristieke eigenschappen vindt u belangrijk? Dat kan van alles zijn. Van een statige entree tot symmetrische dakkapellen; van grote vensterpartijen aan de voorzijde tot imposante terrasdeuren aan de achterzijde. Wat vooral telt bij het laten bouwen van een herenhuis is uw eigen, persoonlijke voorkeur.

Een herenhuis bouwen is goed samenwerken

Wilt u een nieuwbouw herenhuis laten bouwen? Dan nodigen we u graag uit voor een oriënterend gesprek. In een of meerdere persoonlijke sessies bespreken we alle zaken die van belang zijn bij het bouwen van een herenhuis. Zaken die ú als gepassioneerde bewoner belangrijk vindt, maar ook aandachtspunten die wij als bouwspecialist onder de aandacht willen brengen. Het resultaat van die inspirerende afspraken vormt de basis van úw gedroomde herenhuis.

Van ontwerp naar realisatie

Samen met een van onze vaste architecten maakt u het ontwerp van uw nieuwbouw herenhuis vervolgens definitief. Ieder detail krijgt een plek in de uiteindelijke bouwtekening en pas als u zich in gedachten al in de eerste ochtendzon ziet genieten aan die grote, houten tafel in uw leefkeuken, is het tijd voor de volgende fase: de bouw van uw herenhuis.

Tijd om te genieten!

Als allround bouwpartner nemen we u in de uitvoeringsfase zo veel mogelijk werk uit handen. Vergunningen, constructieberekeningen, contact met onderaannemers, enzovoort: we verzorgen het graag voor u. Intussen kunt u op uw gemak de keuken, badkamer of zithoek van uw dromen uitzoeken. Na een grondige, maar efficiënte bouwfase volgt hét moment in de bouw van uw herenhuis: de oplevering. Tijd om volop te gaan genieten! U wilt toch ook genieten in uw eigen nieuwbouw herenhuis, volledig ontworpen volgens uw wensen? Stuur daarom vandaag nog een e-mail naar info@roscobouw.nl.