Huis bouwen of nieuwbouwwoning laten bouwen?

Gaat u binnenkort een nieuwe woning (laten) bouwen? Gefeliciteerd! Een eigen huis bouwen is spannend, leuk en geeft jaren woonplezier. Maar een nieuwbouwhuis brengt ook heel wat vragen met zich mee. Roscobouw heeft jarenlange ervaring in de bouw van nieuwbouwwoningen. Wij begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject. Van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels.

Bij ons staat uw wens centraal. Misschien wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kapwoning of een bedrijfspand met aangrenzende nieuwbouwwoning. Voor ons telt maar één vraag: hoe kunnen wij uw droomhuis realiseren?

Uw allround bouwpartner

U kunt het bouwen van uw nieuwbouw huis volledig aan ons overlaten. Wij verzorgen het volledige bouwtraject. Dankzij een goede voorbereiding, heldere planning en duidelijke contracten met onderaannemers, weten wij de projectkosten zo laag mogelijk te houden. En kunnen we (op locatie) direct aan de slag.

Een nieuwbouw woning op maat

We denken in mogelijkheden, niet in grenzen. Maatwerk is ons specialisme. Een grote woning of juist wat kleiner, strak en modern of een landelijke jaren-dertig stijl – u bepaalt het karakter van uw nieuwbouwhuis. Een van onze geselecteerde architecten gaat u helpen bij het vormgeven van uw woonwensen.

nieuwbouw-woning-bouwen

De werkwijze van Roscobouw

Het bouwen van een huis gebeurt bij Roscobouw volgens vijf vaste bouwfases. U hebt zo altijd inzicht in en grip op de realisatie van een nieuwe woning. 

Fase 1: Kennismakingsgesprek

In het eerste vrijblijvende gesprek leren we elkaar kennen. Wie bent u en wat zijn uw wensen? Hoe kan Roscobouw uw droomhuis bouwen?

Fase 2: Ontwerp nieuwbouwhuis

Onze professionele architecten maken een uniek ontwerp, gebaseerd op uw eisen en wensen. Er wordt constant met u overlegd, zodat de schets van uw nieuwe woning voldoet aan uw verwachtingen.

Fase 3: Papierwerk

In deze fase verzorgen wij al het papierwerk rondom de bouw van uw nieuwbouw huis. Wij vragen bijvoorbeeld de benodigde (bouw)vergunningen aan. Intussen kiest u uw nieuwe keuken, badkamer, tegelwerk, enzovoorts uit!

Fase 4: Bouw

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en al het papierwerk rond is, starten we met de bouw van uw nieuwbouw woning.

Fase 5: Sleuteloverdracht

Het moment is daar! Na een gemiddelde bouwtijd van 7 maanden is uw nieuwbouw woning klaar. Wij leveren uw droomhuis volledig afgewerkt op.

Actief in een groot gebied

Roscobouw is met name werkzaam in het zuiden en het midden van het land. Heeft u een eigen bouwkavel gekocht of wilt u een bestaande woning verbouwen? Wij kunnen u helpen. We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe bouwplannen en bekijken graag hoe we u van dienst kunnen zijn. 

Benieuwd naar wat Roscobouw voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.