Huis bouwen of nieuwbouwwoning laten bouwen?

Wilt u binnenkort een nieuwe woning bouwen? Gefeliciteerd! Een eigen huis bouwen is spannend, leuk en geeft jaren woonplezier. Een nieuwbouwhuis brengt echter ook heel wat vragen met zich mee. Roscobouw heeft jarenlange ervaring in de bouw van nieuwbouwwoningen. Wij begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject. Van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels.

Bij ons staat uw wens centraal. Misschien wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kapwoning of een bedrijfspand met aangrenzende nieuwbouwwoning. Voor ons telt maar één vraag: hoe kunnen wij uw droomhuis realiseren?

Uw allround bouwpartner

U kunt het bouwen van uw nieuwbouw huis volledig aan ons overlaten. Wij verzorgen het volledige bouwtraject. Dankzij een goede voorbereiding, heldere planning en duidelijke contracten met onderaannemers, weten wij de projectkosten zo laag mogelijk te houden. En kunnen we (op locatie) direct aan de slag.

Een nieuwbouw woning op maat

We denken in mogelijkheden, niet in grenzen. Maatwerk is ons specialisme. Een grote woning of juist wat kleiner, strak en modern of een landelijke jaren-dertig stijl – u bepaalt het karakter van uw nieuwbouwhuis. Een van onze geselecteerde architecten gaat u helpen bij het vormgeven van uw woonwensen.

nieuwbouw-woning-bouwen

 

Actief in een groot gebied

Roscobouw is met name werkzaam in het zuiden en het midden van het land. Heeft u een eigen bouwkavel hebt gekocht of wilt u een bestaande woning verbouwen? Wij kunnen u helpen. We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe bouwplannen en bekijken graag hoe we u van dienst kunnen zijn. 

Benieuwd naar wat Roscobouw voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.