Nieuwbouwwoning en nieuwbouwhuis | Roscobouw

Huis bouwen of nieuwbouwwoning laten bouwen?

Gaat u binnenkort een nieuwe woning (laten) bouwen? Gefeliciteerd! Een eigen huis bouwen is spannend, leuk en geeft jaren woonplezier. Maar een nieuwbouwhuis brengt ook heel wat vragen met zich mee. Roscobouw heeft jarenlange ervaring in de bouw van nieuwbouwwoningen. Wij begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject. Van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels.


Bij ons staat uw wens centraal. Misschien wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kapwoning of een bedrijfspand met aangrenzende nieuwbouwwoning. Voor ons telt maar één vraag: hoe kunnen wij uw droomhuis bouwen?


Uw allround bouwpartner

U kunt het bouwen van uw nieuwe huis volledig aan ons overlaten. Wij verzorgen het volledige bouwtraject. Dankzij een goede voorbereiding, heldere planning en duidelijke contracten met onderaannemers, weten wij de projectkosten zo laag mogelijk te houden. En kunnen we (op locatie) direct aan de slag.


Een nieuwbouwwoning op maat

We denken in mogelijkheden, niet in grenzen. Maatwerk is ons specialisme. Een grote woning of juist wat kleiner, strak en modern of een landelijke jaren-dertig stijl – u bepaalt het karakter van uw nieuwbouwhuis. Heeft u hierbij hulp nodig? Een van onze geselecteerde architecten kan u helpen bij het vormgeven van uw woonwensen. 


De werkwijze van Roscobouw

Het bouwen van een huis gebeurt bij Roscobouw volgens vijf vaste bouwfases. U hebt zo altijd inzicht in en grip op de realisatie van een nieuwe woning. 


Fase 1: Kennismakingsgesprek


In het eerste gesprek leren we elkaar kennen. Wie bent u en wat zijn uw wensen? Hoe kan Roscobouw uw droomhuis bouwen?


Fase 2: Ontwerpfase


Onze professionele architecten maken een uniek ontwerp, gebaseerd op uw eisen en wensen. Er wordt constant met u overlegd, zodat de schets van uw nieuwe woning voldoet aan uw verwachtingen.


Fase 3: Voorbereidingstraject


In deze fase verzorgen wij al het papierwerk rondom de bouw van uw nieuwbouwhuis. Wij vragen bijvoorbeeld de omgevings- en bouwvergunningen aan. Intussen kiest u uw nieuwe keuken, badkamer, tegelwerk, enzovoorts uit!


Fase 4: Bouw


Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en al het papierwerk rond is, starten we met de bouw van uw nieuwe woning.


Fase 5: Oplevering


Het moment is daar! Na een gemiddelde bouwtijd van vijf  maanden is uw nieuwbouwwoning klaar. Wij leveren uw droomhuis volledig afgewerkt op.


Een nieuwe woning laten bouwen: CPO

Ook voor CPO-bouwprojecten (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) is Roscobouw graag uw partner. We gaan praktisch te werk en maken samen met u en andere opdrachtgevers een eerste ontwerp. Het grote voordeel van CPO-bouwprojecten: lagere kosten! Bovendien kan iedere opdrachtgever individueel de afwerking van zijn woning bepalen of kiezen voor cascobouw.


Actief in een groot gebied

Roscobouw is werkzaam in een groot deel van Nederland, met name in het zuiden en het midden van het land. Hebt u een eigen bouwkavel hebt gekocht of wilt u een bestaande woning verbouwen? Wij kunnen u helpen. We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe bouwplannen en bekijken graag hoe we u van dienst kunnen zijn. Wie weet komt u zelfs in aanmerking voor een aantrekkelijk planvoordeel.


Benieuwd naar wat Roscobouw voor u kan betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.