Roscobouw

Moderne woning ontwerpen

✓ Ontwerp volgens uw wensen ✓ Vijf overzichtelijke bouwfases ✓ Toekomstbestendig bouwen

Wanneer u een moderne woning wilt laten ontwerpen, zijn er een aantal zaken waar u over na moet denken. Natuurlijk is het belangrijk om te bedenken hoe u de buitenkant van uw woning eruit moet komen te zien, maar weet u ook al hoe de binnenkant moet worden? Wat is de indeling van uw nieuwe huis? Waar komen de badkamer, keuken en het toilet? Dit is belangrijk voor het aanleggen van gas-, water- en elektriciteitsleidingen. 

Bel ons: 0412 455 501 Vraag een brochure aan

De nutsvoorzieningen in de moderne woning die u laat ontwerpen

Bij het ontwerpen van uw nieuwe moderne woning komen er nog een aantal zaken kijken waar u uw gedachten over moet laten gaan. Want bij het ontwerpen van een moderne woning moet u ook nadenken over de manieren waarop u gas, water en elektriciteit gaat inzetten in uw huis. Gas is bijvoorbeeld in veel gevallen niet meer nodig, wanneer u bijvoorbeeld een warmteterugwininstallatie in uw huis laat bouwen.

Hulp bij het ontwerpen van uw moderne woning

Al met al is er dus veel waar u over na moet denken als u een moderne woning laat ontwerpen. Gelukkig helpen onze experts u graag. We hebben bij Roscobouw ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van een moderne woning. Zo bouwden wij de eerste particuliere energieneutrale rijtjeswoning en wonnen we in 2014 de titel voor ‘Beste energieneutrale woning’.

Laat uw moderne woning ontwerpen door onze specialisten

Zoekt u een bedrijf dat uw nieuwe huis ontwerpt, inclusief alle moderne installaties om uw woning te verduurzamen? Laat dat nu net onze specialiteit zijn. Maak daarom vandaag nog een afspraak met ons door een e-mail te sturen naar info@roscobouw.nl.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.