Roscobouw

Exclusieve villa architect

✓ Ontwerp volgens uw wensen ✓ Vijf overzichtelijke bouwfases ✓ Toekomstbestendig bouwen

Wanneer u een exclusieve villa wilt laten bouwen, heeft u een architect nodig die een bijzondere woning kan ontwerpen. Die niet werkt met standaard woningen uit een catalogus, maar die steeds opnieuw maatwerk levert. Alleen zo krijgt u een exclusieve villa die precies voldoet aan uw verwachtingen. 

Bel ons: 0412 455 501 Vraag een brochure aan

Uw exclusieve villa van A tot Z ontworpen door onze architect

Het bouwen van uw exclusieve villa is een leuk, maar ook ingewikkeld proces, waar onze architect u gelukkig graag bij helpt. U wordt tijdens het gehele traject volledig ontzorgd. Samen denken we na over de mogelijkheden en onze adviseurs helpen u graag bij het opdoen van inspiratie. Op basis van uw wensen maakt de architecteen persoonlijk ontwerp. Dan is het tijd voor iets waar veel mensen tegenop zien: het aanvragen van de vergunningen. Maakt u zich geen zorgen, ook dit regelen wij graag voor u. Als alle vergunningen rond zijn kan de bouw beginnen! Binnen korte tijd woont u vervolgens in uw eigen exclusieve villa die ontworpen is door onze ervaren architect.

Maak een afspraak of bezoek onze infodag

Wanneer u uw exclusieve villa laat bouwen door onze architect, is het belangrijk dat u goede afspraken maakt. Alleen zo weet u zeker dat uw wensen en behoeften op een goede manier worden doorgevoerd. Maak daarom vandaag nog een afspraak of bezoek een van onze infodagen. Tijdens deze dagen verwelkomen wij u graag om uw wensen op het gebied van nieuwbouw te bespreken. Om de infodag op een goede manier te laten verlopen, vragen wij u vooraf een afspraak te maken. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@roscobouw.nl.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.