Roscobouw

Energieneutraal huis bouwen

✓ Ontwerp volgens uw wensen ✓ Vijf overzichtelijke bouwfases ✓ Toekomstbestendig bouwen

Steeds meer mensen laten een energieneutraal huis bouwen. Ook de overheid vindt het steeds belangrijker dat er energieneutraal gebouwd wordt. Wist u dat een woning vanaf 2020 alleen nog maar energieneutraal gebouwd mag worden? Roscobouw is daarom voorloper op het gebied van het bouwen van een energieneutraal huis. Het is in het verleden al verschillende keren gebeurd dat een energieneutraal huis dat men heeft laten bouwen door ons, is bekroond met een prijs. Zo ging de titel “Beste energieneutrale woning” in 2014 naar een energieneutraal huis dat men heeft laten bouwen door Roscobouw. Even daarna bouwden we in Den Bosch het eerste particuliere rijtjeshuis van Nederland.

Bel ons: 0412 455 501 Vraag een brochure aan

Een energieneutraal huis bouwen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bij het bouwen van een energieneutraal huis is het natuurlijk belangrijk dat er in alle fases van het bouwtraject rekening wordt gehouden met het feit dat het huis energieneutraal moet zijn. Zowel het ontwerp als de fundering dienen energieneutraal te zijn. Het ontwerp wordt verder aangevuld met energiezuinige installaties. Mocht er toch extra energie opgewekt te moeten worden, dan gebeurt dit op een duurzame manier.

Waarmee moet u rekening houden bij het energieneutraal bouwen?

Wanneer u besloten heeft om een energieneutraal huis te laten bouwen, kunt u behalve de energieneutrale onderdelen en installaties nog meer energiezuinige keuzes maken. Kies dan bijvoorbeeld voor:

  • Optimale isolatie
  • Warmteterugwinsystemen
  • Opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen of zonnecollectoren
  • LED-verlichting
  • Gasleidingloze bouw

Profiteer ook van de voordelen van een energieneutrale woning bouwen

Wanneer u een energieneutrale woning laat bouwen, profiteert u van verschillende voordelen. Zo woont u in een comfortabel huis met extreem lage energiekosten. Uw huis is in de zomer aangenaam koel, terwijl u er in de winter warmpjes bij zit. Omdat u uw huis heeft laten bouwen volgens de richtlijnen van de toekomst, zal uw energiezuinige woning waardevaster zijn. U wilt toch ook profiteren van deze en andere voordelen? Maak daarom snel een afspraak door een e-mail te sturen naar info@roscobouw.nl.

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.