Begeleiders: uw contacten bij Roscobouw

Begeleiders: uw contacten bij Roscobouw

Er werken ruim dertig medewerkers bij Roscobouw. Natuurlijk krijgt u niet met al die mensen te maken, maar met enkele van hen wél. We kunnen ons voorstellen dat u graag weet wie u aan de telefoon hebt gehad. Daarom: een korte introductie.


'U kunt met ons sparren over een woning die precies bij u past, nú en in de toekomst.'
Ruud van Dijck, bouwadviseur

Ruud van Dijck en Paul van den Merkhof (bouwadviseurs)

Ruud en Paul hebben het eerste contact met u als opdrachtgever. Zij geven u meer informatie, sturen architecten aan en stellen bouwplannen op. Dat betekent dat u al uw wensen, tot en met de kleinste details, bij hen kwijt kunt.

Paul is daarnaast ook uw contactpersoon tijdens de bouw. Hij is de spil tussen opdrachtgever, uitvoering en werkvoorbereiding. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het Paul weten. Hij gaat graag voor u aan de slag. 


Ton Heesters en Frank Brands (uitvoerders)

Ton en Frank zorgen ervoor dat de bouw voorspoedig verloopt. Zij begeleiden uw bouwproject en sturen collega’s aan. Zij zorgen dat er volgens planning wordt gewerkt, zodat u op tijd van uw nieuwe of verbouwde woning kunt genieten.


Tom Bakker en Stef van de Burgt (werkvoorbereiders)

Tom en Stef maken de werktekeningen van uw woning en werken de details van het ontwerp verder uit. De onderaannemers worden ingepland en materialen besteld. Zij geven uw woonwensen letterlijk vorm.


Daniël Gijsbers (bouwkundig tekenaar)

Daniël maakt de bestekktekeningen van uw woning klaar voor de vergunningsaanvraag. Hij werkt de tekeningen in 3D uit, waardoor de werkvoorbereiding met deze tekeningen aan de slag kan.


Richard Strijbosch (technisch directeur/eigenaar)

Richard werkt graag aan de ontwikkeling van nieuwe producten en betere bouwtechnieken. Dankzij hem heeft Roscobouw al een aantal energieneutrale projecten gerealiseerd.


  

Richard Strijbosch en Ruud van Dijck

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.