Begeleiders: uw contacten bij Roscobouw

Er werken ruim dertig medewerkers bij Roscobouw. Natuurlijk krijgt u niet met al die mensen te maken, maar met enkele van hen wél. We kunnen ons voorstellen dat u graag weet wie u aan de telefoon hebt gehad. Daarom: een korte introductie.


'U kunt met ons sparren over een woning die precies bij u past, nú en in de toekomst.'
Ruud van Dijck, bouwadviseur

Ruud van Dijck (bouwadviseur)

Ruud heeft het eerste contact met u als opdrachtgever. Hij geeft u meer informatie, stuurt architecten aan en stelt bouwplannen op. Dat betekent dat u al uw wensen, tot en met de kleinste details, bij hem kwijt kunt.


André Boot (projectleider)

André stuurt de uitvoerders en de werkvoorbereider aan. Hij zorgt dat er volgens planning wordt gewerkt, zodat u op tijd van uw nieuwe of verbouwde woning kunt genieten.


Ton Heesters en Frank Brands (uitvoerders)

Ton en Frank zorgen ervoor dat de bouw voorspoedig verloopt. Zij begeleiden uw bouwproject en sturen collega’s aan. Heeft u na het afsluiten van het contract vragen of opmerkingen? Laat het Ton of Frank weten. Zij zijn uw contactpersoon tijdens de bouw en staan u graag te woord.


Tom Bakker (werkvoorbereider)

Tom maakt de werktekeningen van uw woning en werkt de details van het ontwerp verder uit. Daarna plant hij de onderaannemers in en zorgt dat er op tijd genoeg bouwmaterialen zijn. Tom is de man die de woonwensen letterlijk vorm geeft.


Jos Buré (bouwkundig tekenaar)

Jos maakt de bestekktekeningen van uw woning klaar voor de vergunningsaanvraag. Hij werkt de tekeningen in 3D uit, waardoor de werkvoorbereiding met deze tekeningen aan de slag kan.


Richard Strijbosch (technisch directeur/eigenaar)

Richard werkt graag aan de ontwikkeling van nieuwe producten en betere bouwtechnieken. Dankzij hem heeft Roscobouw al een aantal energieneutrale projecten gerealiseerd.


  

Richard Strijbosch en Ruud van Dijck

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte via onze e-mailnieuwsbrief
Laat u inspireren door verhalen en ontwerpideeŽn!
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.