Bouwkavels Wilgendaal

Bouwkavels Wilgendaal in Herpen

Fase 3-4 van het project Wilgendaal in Herpen is van start gegaan. Wilgendaal wordt een wijk met een heerlijk dorps karakter. Er worden hier 11 kavels voor vrijstaande woningen verkocht waar u uw droomhuis kan bouwen. In Wilgendaal woont u rustig in een groene omgeving, op een steenworp afstand van de dorpskern Herpen.

Voor iedere zelfbouwkavel in WIlgendaal is een ‘kavelpaspoort’ gemaakt. Hierop staan de belangrijkste bebouwingsvoorschriften. Bent u één van de gelukkigen die een bouwkavel heeft bemachtigd? Dan worden wij graag uw bouwpartner.

Wij maken een schetsontwerp dat getoetst zal worden aan het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan en nemen alle werkzaamheden voor vergunningen en andere aanvragen voor onze rekening.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.
Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd?

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

 

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.