Bouwkavels Schaapsdijk

Bouwkavels Schaapsdijk in Loosbroek

Aan de westzijde van Loosbroek verkoopt de gemeente Bernheze 5 kavels waarop u uw droomwoning kunt bouwen. Half april kon u zich inschrijven voor de kavels van circa 500 m² tot 600 m². De inschrijving is inmiddels gesloten en de kavels staan in optie.

Bent u één van de gelukkigen? Bouwpartner Roscobouw ondersteunt u graag bij de bouw van uw droomwoning. Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier voor de mogelijkheden.

Wonen in Schaapsdijk

De woningen zijn gelegen tussen de straten Pastoor de Grootstraat, Schaapsdijk en Krommedelseweg. De woningen komen rondom een groen veld met ontsluitingswegen op de Schaapsdijk en Krommedelseweg. Naast de kavels voor vrijstaande woningen worden er ook 4 blokken voor de bouw van twee-aaneen woningen en 3 blokken voor de bouw van vier-aaneen woningen uitgegevens. Woningstichting Joost bouwt en verhuurt 5 woningen.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.
Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd?

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.