Bouwkavels Loof Vught

Bouwkavels LOOF

Wonen op een bijzondere plek waar je omarmd wordt door de natuur van voormalig Landgoed de Braacken. Dat kan want LOOF biedt u de ruimte om op een van de bouwkavels je eigen droomhuis te realiseren.

Loof blaast nieuw leven in 18 bouwkavels voor vrijstaande woningen. De kavels worden nu toegewezen. Bent u één van de gelukkigen die een bouwkavel heeft bemachtigd? Dan worden wij graag uw bouwpartner.

Voor de vrije bouwkavels is een beeldkwaliteitsplan opgezet en zijn er een aantal referentiewoningen voorgesteld welke passen binnen de gestelde beeldkwaliteit, maar toch de diversiteit laten zien de er mogelijk is in LOOF. Deze informatie is te vinden op de website van LOOF (www.loof-vught.nl)

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.
Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd?

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

 

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.