Exclusieve bouwkavels Landgoed Steenenburg te Nieuwkuijk

Droomt u van een prachtige nieuwbouw omringd door natuur? Dan is dit uw kans: bouw uw eigen droomkasteel op Landgoed Steenenburg gelegen tussen Drunen en Nieuwkuijk! Op deze bijzondere locatie, het voormalige Land van Ooit, worden in de komende tijd 56 exclusieve bouwkavels gerealiseerd en verkocht door gemeente Heusde. De kavels uit de verkoop van de eerste en tweede fase zijn inmiddels allen gereserveerd., maar er komt nog een derde fase.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden die wij bieden in het ontwerpen en bouwen van uw droomwoning. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak!

Uw eigen droomkasteel op Landgoed Steenenburg

In deze natuurrijke omgeving is het mogelijk uw eigen droomkasteel (te laten) bouwen. De bouwkavels liggen in de groene strook tussen Drunen en Nieuwkuijk, omringd door de bosrand, waterrand en nabij het Kasteel d’Oultremont. Het betreft ruime, exclusieve bouwkavels van circa 800m2 tot 1.350 m2 die door gemeente Heusde worden verkocht.

Roscobouw helpt u graag bij het realiseren van uw woning op een van deze kavels. Wij begeleiden het gehele traject en nemen uw zorgen uit handen.

Roscobouw als bouwpartner
Als ervaren bouwpartner heeft Roscobouw al vele projecten uit mogen voeren. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om u op persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens deze periode. Van schets tot oplevering.

Allereerst maken we samen met u een ontwerp dat voldoet aan uw woonwensen, de eisen vanuit het bestemmingsplan en uiteraard uw budget. Is het ontwerp naar wens? Wij zorgen voor de juiste vergunningen inclusief alle berekeningen zoals de BENG. Ondertussen kunt u van start gaan met het uitzoeken van onder andere een mooie keuken en een fijne badkamer, zodat we na deze goede voorbereiding met de bouw van uw woning kunnen starten!

Roscobouw: van ontwerp tot oplevering

Kortom, Roscobouw is er voor het gehele traject: van ontwerp tot oplevering van uw droomkasteel. Wilt u meer weten over de opties voor Landgoed Steenenburg? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of bel vrijblijvend naar 0412 455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.