Bouwkavels De Ruiter Uden

Bouwkavels De Ruiter in Uden

Landelijk wonen aan de rand van een stad? Maak uw droom werkelijkheid met een zelfbouwkavel in Uden Zuid! In september worden er 23 kavels uitgegeven in het plangebied De Ruiter. Dit is voorlopig het laatste gebied dat wordt uitgegeven in Uden Zuid. Op 19 september start de verkoop van deze kavels en op 16 oktober sluit de inschrijving.

 

bouwkavel-de-ruiter-uden

Wonen in De Ruiter

In De Ruiter worden maar liefst 23 zelfbouwkavels uitgegeven. Van deze kavels zijn er 19 bestemd voor vrijstaande woningen en de overige kavels voor twee-onder-een kapwoningen. Vanaf 19 september kunt u zich inschrijven via de Kavelwinkel van Gemeente Maashorst. De grootte van de kavels varieert van 233 m2 tot 602 m2. Het plan ligt aan de rand van Uden, waardoor u kunt genieten van een landelijk gebied met de stad op steenworp afstand.

Roscobouw als bouwpartner

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een zelfbouwkavel in Uden? Bouwpartner Roscobouw helpt u graag. Met jarenlange ervaring en nauwe betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten ondersteunen we u tijdens het gehele project.

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels in De Ruiter, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.