Vier levensloopbestendige bungalows te koop Boekel

Met trots presenteren wij dit exclusieve project van vier vrijstaande bungalows. Het is een buitengewone kans om te genieten van vrijstaand comfort en luxe nabij het hart van Boekel! De bungalows zijn heerlijk rustig gelegen in de fraaie omgeving van Aan de Loop in Boekel. De woningen zijn ontworpen om te voldoen aan al uw wensen voor comfortabel wonen.

4 bungalows Aan de Loop Boekel overzicht links

Prachtig wonen Aan de Loop te Boekel

Deze prachtige bungalows zijn perfect gelegen in de gemeente Boekel. Allereerst op een mooi terrein dat veilig van de weg wordt afgescheiden door een beekje. De brug over de beek geeft toegang tot uw eigen weg. Daarnaast zijn alle voorzieningen die u nodig heeft in Boekel binnen handbereik, waardoor het leven hier moeiteloos en plezierig wordt.

4 bungalows Aan de Loop Boekel plattegrond

Levensloopbestendige bungalow

De woningen zijn zorgvuldig ontworpen met een open woon- en keukengedeelte, twee comfortabele slaapkamers, een moderne badkamer, separaat toilet en bijkeuken met ruimte voor de technische installatie en wasmachine en droger. Ook zijn ze uitgerust met de nieuwste voorzieningen, waaronder een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, waardoor u niet alleen geniet van een perfect verwarmde woning, u draagt ook nog eens bij aan een duurzame toekomst.

De hoekopgestelde keuken compleet met hoogwaardige Wirlpool inbouwapparatuur, biedt u de mogelijkheid om uw eigen stijl te kiezen met een scala aan frontkleuren een aanrechtbladopties. Bij de keukenshowroom helpen ze u graag met het maken van een keuze. De badkamer en het toilet zijn voorzien van kwaliteitssanitair van het merk Sphinx, wat bijdraagt aan de algehele luxe en comfort van de woningen.

Vrijstaande bungalow met eigen tuin en parkeerplaatsen

Elke bungalow beschikt over twee eigen parkeerplaatsen bij de woning, welke bestraat worden opgeleverd. Ook zijn er ruime gezamenlijke parkeerplaatsen langs de eigen weg, zodat er ook voor uw gasten voldoende plek is. De schuifdeuren in de woonkamer aan de achterzijde van de woning geven toegang tot een heerlijke eigen tuin. Deze is vrij op het zuiden gelegen en wordt aan de achterzijde voorzien van een schutting. Elke woning is voorzien van een buitenberging waarin plek is voor fietsen en tuingereedschap.

4 bungalows Aan de Loop Boekel vooraanzicht

Interesse?

De bungalows zijn vrijstaand, gelegen op ±275m2 eigen grond aan een gedeelde eigen weg en te koop voor € 549.700,= VON. Mis deze kans niet om op deze prachtige locatie heerlijk comfortabel te gaan wonen. Bent u geïnteresseerd? Maak dan vandaag nog een afspraak voor verdere informatie via 0412 – 455501 of via onderstaand formulier.  Inmiddels zijn alle bungalows in optie, u kunt u alleen nog aanmelden voor de reservelijst.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.