Bouwkavels Veghels Buiten

Bouwkavels Veghels Buiten

Wonen in het Brabantse Veghel? Bouw uw droomhuis in het gloednieuwe woongebied Veghels Buiten. Betaalbaar wonen in het groen: dat is waar Veghels Buiten voor staat. Ontdek nu het nieuwe plan!

Ligging Veghels Buiten

De gloednieuwe woonwijk ligt in het zuidoosten van Veghel, naast Aa-dal. Daarmee ligt het op steenworp afstand van de grotere steden Eindhoven en Den Bosch. Maar nog dichterbij ligt het knusse centrum van Veghel en ook Uden is om de hoek. Wonen in het groen, maar op slechts enkele minuten rijden van de stad! Dat is een droom van velen.

Schrijf u in voor een van de kavels via de website van Veghels Buiten.

Wonen in clusters

De bouwkavels in deze woonwijk liggen in clusters, waardoor het net minidorpjes lijken. Ieder cluster, ook wel buurtschap genoemd, krijgt zijn eigen identiteit. Maar ze hebben allemaal iets gemeen: de clusters liggen vrij en worden geheel omgeven door groen. Een knusse kleine gemeenschap maakt het wonen in Veghels Buiten zo speciaal.

Het wonen in minidorpjes is gebaseerd op de oude Brabantse ‘gehuchten’. Er is een sterke link met historie, maar de huizen zijn eigentijds, modern en duurzaam. De vrije kavels van Veghels Buiten variëren in oppervlakte: de kleinste kavel bestaat uit 391 m2, de grootste uit 716 m2.

Woning naar wens

Hoe ziet uw droomhuis eruit? In Veghels Buiten kunt u uw huis bouwen zoals u dat wilt. Er is geen strak bouwplan waar u zich aan moet houden, waardoor u uw huis helemaal zelf vorm kunt geven. Benieuwd naar de mogelijkheden? De architecten van Roscobouw helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u meer informatie over dit project? Als bouwbedrijf in Noord-Brabant helpt Roscobouw u graag bij het bouwen van uw huis. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen en de mogelijkheden in kaart te laten brengen.

Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

 

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.