Bouwkavels Terlo in ’t Loo Bergeijk

17 bouwkavels in ’t Loo, gemeente Bergeijk

In Terlo-Noord in ’t Loo heeft de gemeente Bergeijk als grondeigenaar en ontwikkelaar 16 bouwkavels in de verkoop gezet. Het 17e kavel bevindt zich midden in de kern ’t Loo op de locatie van de voormalige oude basisschool St. Bernardusschool.  Inmiddels is de inschrijving voor de bouwkavels gesloten. Misschien bent u één van de gelukkige die hier een bouwkavel heeft bemachtigd? De kavels zijn bouwrijp, dus met bouwen kan worden begonnen. Maar voordat de schop in de grond kan, begint eerst het ontwerpproces. Graag zijn wij uw partner in het ontwerpen en bouwen van uw droomwoning.

Bouwen in Terlo

De woning die u gaat bouwen moet voldoen aan de regels die zijn vastgelegd in het bestemmingsplan “Terlo 2017”. Hierin is bijvoorbeeld omschreven dat de maximale bouwhoogte van het hoofdgebouw 11 meter mag zijn en de goothoogte van maximaal 7 meter. Daarnaast moet het plan ook nog voldoen aan de eisen van welstand. Wij adviseren om altijd, middels een vooroverleg, te laten checken of uw ontwerp hieraan voldoet. Onze architecten hebben hiermee ruime ervaring en kunnen samen met u tot een plan komen dat voldoet aan alle eisen.

Roscobouw als bouwpartner

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een zelfbouwkavel in Bergeijk? Bouwpartner Roscobouw helpt u graag. Met jarenlange ervaring en nauwe betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten ondersteunen we u tijdens het gehele project.

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien. Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels in De Ruiter, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.