Bouwkavels Seinheuvel Best

De verkoop van zes bouwkavels aan het Heuveleind te Best is gestart. Het betreft ruime kavels van 650m2 tot 830m2 groot. Op deze kavels kunt u uw eigen droomwoning bouwen. De kavels worden verkocht door Ruimte voor Ruimte, meer informatie over de kavels kunt u bij hen opvragen. Wij kunnen u informeren over de bouw van de woning.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.