Bouwkavels Molenbaan – Oisterwijk

Altijd al uw eigen woning willen bouwen? Maak deze droom werkelijkheid in het idyllische Oisterwijk! Ruimte voor Ruimte geeft in het eerste kwartaal van 2022 19 bouwkavels uit, gelegen aan de Molenbaan in Oisterwijk. Met grote kavels variërend van 520m2 tot 955m2 geniet u van deze prachtige omgeving. De inschrijving voor deze kavels is gestart op 8 maart 2022.

Kavels omgeven door groen in Oisterwijk

Oisterwijk staat bekend om haar natuurrijke omgeving en heeft niet voor niets de bijnaam “de parel in ’t groen”. Met vele natuurgebieden, bossen en vennen is het een geweldige landelijke plek om te wonen, en dat met een stad op steenworp afstand. Binnen nog geen kwartier rijden van uw nieuwe huis staat u in het centrum van Tilburg.

Bouwt u binnenkort uw huis omgeven door groen aan de Molenbaan ten noord-westen van Oisterwijk? Als bouwpartner helpen we u graag bij het realiseren van uw droomwoning.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces, van de planfase tot aan de oplevering van uw huis. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het bouwtraject, waarbij wij uw individuele en unieke wensen centraal stellen.

Samen met één van onze architecten, elk met hun eigen individuele stijl, bepaalt u hoe woning er uit komt te zien. Vervolgens zorgen wij voor de benodigde vergunningen en gaat de bouw van uw woning van start.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie?

De kavel koopt u via Ruimte voor Ruimte, maar bij het ontwerpen en bouwen van de woning zijn we u graag van dienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van uw droomhuis? Maak een geheel vrijblijvende afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.