Bouwkavels Oirschot

Bouwkavels Veld 7 in Oirschot

In het mooie Oirschot komen 8 bouwkavels beschikbaar. Gelegen naast de sportvelden op Moorland, wordt het inbreidingsplan Veld 7 gerealiseerd. In het plan worden diverse woningtypen gebouwd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid je eigen huis te realiseren op 1 van de 8 beschikbare zelfbouwkavels. De kavels variëren in ligging en perceelgrootte. De kavels 1 t/m 4, 20 en 23 zijn bedoeld voor het bouwen van een vrijstaande tweekapper. De kavels 42 en 43 zijn bestemd voor een tweekapper

Kavel kopen in Oirschot

De inschrijving voor de kavels start op 1 februari 2024. Inschrijven is mogelijk tot en met 1 maart 2024.  Voor meer informatie over de verkoop  van de kavels verwijzen we je naar de website van Lelieveld Makelaardij. Op 12 maart vindt de loting plaats. Ben je de gelukkige die een bouwkavel kan kopen? Dan kun je bij ons terecht voor het ontwerpen en bouwen van de woning, wij begeleiden je in het hele traject. 

Voorbereiding koop van bouwkavel

Bij het aankopen van een kavel heb je misschien vele vragen. Zoals: 

  1. Wat kost het bouwen van een woning?
  2. Zijn er nog bijkomende kosten waar ik rekening mee moet houden?
  3. Hoe komt ik tot een goed ontwerp?
  4. Hoe lang duurt het bouwen van een woning?
 

Als specialist in het ontwerpen en bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren kunnen we deze en vele andere  van je vragen beantwoorden. Elke woning is bij ons maatwerk, net als elk bouwtraject.  In een vrijblijvend eerste gesprek helpen we  je graag op weg en natuurlijk zijn we na aankoop van de kavel graag je bouwpartner voor het gehele traject.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door je op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van jouw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij je op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject.

Samen met één van onze architecten bepaal je hoe jullie woning er uit komt te zien. Onze kracht is om zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel. Samen ontwerpen we een woning dat past binnen je bouwbudget. Daarnaast informeren wij je over de bijkomende kosten, zodat je zicht hebt op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wil je weten of het haalbaar is om je woonwensen waar te maken op een kavel in Oirschot? Maak een vrijblijvende afspraak, je bent van harte welkom! Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact op of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.