Bouwkavels Oijense Zij Noord te Oss

Heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen nieuwbouw in Oss te bouwen? De gemeente Oss is

druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe zelfbouwkavels in de nieuwste uitbreidingswijk van Oss, de Oijense Zij Noord. U kunt zich vanaf juni 2021 inschrijven voor een kavel.

In het bestemmingsplan staat omschreven waar uw nieuw te bouwen woning aan moet voldoen. Zo moet u binnen het aangegeven bouwvlak op uw bouwkavel Oss bouwen. De hoogte van de woning en de goot mag maximaal 10m1 zijn. Deze omschreven eisen geven in dit plan een ruime mogelijkheid in architectuur.

Er worden vanuit het beeldkwaliteitsplan geen nadere eisen gesteld.  Dit betekent dat er geen specifieke eisen zijn aan te gebruiken kleuren, materialen of architectuur. Er is dus een ruim kader  om uw eigen wensen te verwezenlijken.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door u op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het gehele proces van het bouwen van uw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij u op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject, waarbij wij natuurlijk uw individuele en unieke wensen centraal stellen. Samen met één van onze architecten bepaalt u hoe uw woning er uit komt te zien.

Onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel.

Meer informatie

Wanneer u bij loting een kavel in optie krijgt, heeft u een maand de tijd om te beslissen over de aankoop van de kavel in Oss. Wilt u alvast voorbereid zijn op de uitgifte van de bouwkavels, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatief gesprek. In dit gesprek zetten we uiteen wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning, waarbij u kunt denken aan het bouwproces, voorbeelden van woningen en inzicht in prijzen.

Geïnteresseerd? 

Vraag ons magazine aan of maak een vrijblijvende afspraak. Dit kan via onderstaand formulier of bel 0412-455501.