Bouwkavels Nijmegen

Zelf bouwen op een bouwkavel in Stelt Oost Nijmegen

Bouwkavels Stelt-Oost Nijmegen

Aan de Steltsestraat in Stelt-Oost in Nijmegen komen 3 bouwkavels beschikbaar voor de bouw van je eigen woning. De grootte van de kavels varieert van 596 m2 tot 760 m2. Mooie ruime kavels met volop mogelijkheden om je droom te verwezenlijken. Stelt-Oost is gelegen aan de oostzijde van Lent. Ideaal gelegen, op een steenworp afstand van het centrum van Nijmegen. Stad en natuur binnen handbereik.

Kavel kopen in Stelt-Oost Nijmegen

De gemeente Nijmegen start vanaf maandag 5 februari 2024 met de verkoop van 3 bouwkavels voor de bouw van een eigen woning. Op 19 februari 2024 om 17.00u sluit de inschrijvingsperiode. Voor informatie over de verkoop van de kavels verwijzen wij u naar de website van de gemeente Nijmegen.

Voorbereiding koop van bouwkavel

Bij het aankopen van een kavel heb je misschien vele vragen. Zoals: 

  1. Wat kost het bouwen van een woning?
  2. Zijn er nog bijkomende kosten waar ik rekening mee moet houden?
  3. Hoe komt ik tot een goed ontwerp?
  4. Hoe lang duurt het bouwen van een woning?
 

Als specialist in het ontwerpen en bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren kunnen we deze en vele andere  van je vragen beantwoorden. Elke woning is bij ons maatwerk, net als elk bouwtraject.  In een vrijblijvend eerste gesprek helpen we  je graag op weg en natuurlijk zijn we na aankoop van de kavel graag je bouwpartner voor het gehele traject.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door je op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van jouw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij je op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject.

Samen met één van onze architecten bepaal je hoe jullie woning er uit komt te zien. Onze kracht is om zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel. Samen ontwerpen we een woning dat past binnen je bouwbudget. Daarnaast informeren wij je over de bijkomende kosten, zodat je zicht hebt op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wil je weten of het haalbaar is om je woonwensen waar te maken op een kavel in Nijmegen? Maak een vrijblijvende afspraak, je bent van harte welkom! Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact op of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
8 juni 2024
.