Bouwkavels Nieuwe Warande Tilburg

Bouwkavels Buitengoed Nieuwe Warande Tilburg

Ben je op zoek naar een bouwkavel in de omgeving van Tilburg om je droomhuis te bouwen? Binnenkort gaan er vijf bouwkavels in de verkoop in de wijk Buitengoed Nieuwe Warande. Nieuwe Warande is gelegen tussen Tilburg-Noord en de dorpen Udenhout en Berkel-Enschot. Ruimte voor ruimte heeft hier een exclusieve villawijk gerealiseerd. Deze prachtige locatie biedt talloze mogelijkheden om jouw ideale woonomgeving te creëren. Of je nu houdt van een modern, strak ontwerp of juist kies voor een klassieke stijl, in de deze wijk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kavel kopen in Nieuwe Warande Tilburg

Ruimte voor ruimte is de verkoper van de kavels. Al eerder verkochten zij 100 bouwkavels in de Nieuwe Warande. In het deelplan 4a komen nu nog 5 bouwkavels beschikbaar voor de bouw van je eigen woning. De kavels zijn van verschillende groottes van 970 m2 tot 1.630 m2. De verkoop start op 26 september 2023. Voor meer informatie over de verkoop van de kavels verwijzen we naar de website van Ruimte voor ruimte.

Voorbereiding koop van bouwkavel

Bij het aankopen van een kavel heb je misschien vele vragen. Zoals: 

  1. Wat kost het bouwen van een woning?
  2. Zijn er nog bijkomende kosten waar ik rekening mee moet houden?
  3. Hoe komt ik tot een goed ontwerp?
  4. Hoe lang duurt het bouwen van een woning?

Als specialist in het ontwerpen en bouwen van vrijstaande woningen voor particulieren kunnen we deze en vele andere  van je vragen beantwoorden. Elke woning is bij ons maatwerk, net als elk bouwtraject.  In een vrijblijvend eerste gesprek helpen we  je graag op weg en natuurlijk zijn we na aankoop van de kavel graag je bouwpartner voor het gehele traject.

Roscobouw als bouwpartner

Roscobouw onderscheidt zich door je op een persoonlijke en intensieve wijze te begeleiden tijdens het proces van het bouwen van jouw eigen huis, van de ontwerpfase tot aan de oplevering. Met onze ervaring staan wij je op een professionele wijze bij tijdens het hele bouwtraject.

Samen met één van onze architecten bepaal je hoe jullie woning er uit komt te zien. Onze kracht is om zorgen uit handen te nemen, van droom tot sleutel. Samen ontwerpen we een woning dat past binnen je bouwbudget. Daarnaast informeren wij je over de bijkomende kosten, zodat je zicht hebt op de totale kosten.

Vrijblijvend informatief gesprek

Wil je weten of het haalbaar is om je woonwensen waar te maken op een kavel in de Nieuwe Warande in Tilburg? Maak een vrijblijvende afspraak, je bent van harte welkom! Laat je gegevens achter op onderstaand formulier en we nemen contact op of bel 0412-455501

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.