Bouwkavels Liempde Hamsestraat

Bouwkavels Liempde Hamsestraat

In het mooie Liempde, gelegen in gemeente Boxtel, worden zestien particuliere woonkavels gerealiseerd aan de Hamsestraat. Er is een grote behoefte aan betaalbare woningen in het dorp en daarom is het goed nieuws dat de gemeente Boxtel deze kavels aanbiedt.

Wonen in het groene Liempde

In de groene omgeving Hamsestraat-Roderweg, ten zuiden van Liempde, wordt een groot bouwproject gestart met onder andere huurwoningen, koopwoningen én er worden zestien particulier kavels gerealiseerd. Een prachtige kans om te wonen in het knusse Brabantse dorp.

In Liempde geniet u van de voordelen van een landelijke rustige omgeving, terwijl u drie grote steden binnen handbereik heeft. Liempde ligt als het ware in de driehoek die Den Bosch, Eindhoven en Tilburg samen vormen. In slechts twintig minuten bent u in Eindhoven en Den Bosch, en ook Tilburg ligt op slechts een half uur rijden. Het dorp heeft een inwonersaantal van circa 4.800 inwoners.

Het nieuwe plan heeft als focus leven in een landelijk gebied. De kavels worden omgeven door natuur, groen en robuust landschap met wandelpaden naar het buitengebied. Droomt u er al jaren van om op een rustige, door natuur omgeven, locatie te wonen? Dit is uw kans.

Bouwpartner Roscobouw

Ziet u zichzelf al wonen in dit nieuwe woongebied? Op één van de zestien kavels kunt u binnenkort uw eigen huis bouwen. Als bouwbedrijf in Noord-Brabant ondersteunen we u graag bij het bouwen van uw nieuwbouwhuis. Wilt u alvast informatie inwinnen over dit project en de bouwmogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Roscobouw en bekijk de website van gemeente Boxtel.

Geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaand formulier of bel 0412-455501.

 

Infodag

Bezoek onze eerstvolgende infodag op zaterdag
7 september 2024
.